Διαφήμιση
Τρίτη, 16 Ιούλιος 2019 22:09

H Focusrite απέκτησε την ADAM Audio

Το Focusrite Group, στο οποίο ανήκουν οι εταιρίες Focusrite, Focusrite Pro, Novation και Ampify Music brands, ανακοίνωσε σήμερα την εξαγορά της ADAM Audio.

Πρόκειται για την πρώτη εξαγορά του Focusrite Group από το 2014. Ο πρόεδρος και ιδρυτής της Focusrite, Phil Dudderidge, αναφερόμενος στη συμφωνία καλοσώρισε την Adam Audio στο γκρουπ και ανέφερε ότι μαζί με την Adam μπορούν να πετύχουν από κοινού ακόμα περισσότερα, ενώ πρόσθεσε ότι η εταιρία θα έχει όλη την απαιτούμενη ελευθερία και αυτονομία που χρειάζεται…

Αντίστοιχες ήταν και οι δηλώσεις του Tim Carroll, CEO του Focusrite Group που χαρακτήρισε την Adam Audio ως αδιαμφισβήτητο leader στον τομέα της ηλεκτρακουστικής και των μόνιτορ συστημάτων με τα A7Xs S3s να έχουν γίνει μόνιτορ ‘αναφοράς’ στα περισσότερα στούντιο του κόσμου.

Η Adam Audio θα συνεχίσει να λειτουργεί από τα γραφεία της στο Βερολίνο υπό την εποπτεία του Christian Hellinger, ο οποίος αναφερόμενος στην εξαγορά τόνισε ότι αποτελεί ιδανικό ξεκίνημα ενός νέου κεφαλαίου για την εταιρία που θα είναι ακόμα πιο επιτυχημένο από τα προηγούμενα.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Adam Audio θα βρείτε στην Audigys.

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση