Διαφήμιση
Παρασκευή, 25 Ιανουάριος 2019 15:42

To VerTec της JBL στο TECnology Hall of Fame

Το line array σύστημα VerTec της JBL Professional ψηφίστηκε από περισσότερους από 50 audio experts, και κέρδισε έτσι μια θέση στο TECnology Hall of Fame.

Το Hall of Fame ιδρύθηκε το 2004 από τον George Petersen και από το 2015 συνεργάζεται με το  NAMM Museum of Making Music, προκειμένου να αναγνωρίζει και να εισάγει στο TECnology Hall of Fame πρωτοποριακά, καινοτόμα και αναγνωρισμένα από την ευρύτερη επαγγελματική κοινότητα, audio προιόντα.

Το VerTec θα συναντήσει στο Hall of Fame άλλα πρωτοπόρα audio προιόντα όπως το ανηχοικός θάλαμος του Harvard του 1943, το Electret μικρόφωνο της Bell Labs του 1964, το Modular Moog synthesizer (εκπίσης του 64), ενώ εκεί θα συναντήσει και προιόντα της JBL που είναι ήδη εισηγμένα, όπως ο μετατροπέας D130 15”, το κλασικό JBL 4311 studio monitor, καθώς και το φορητό σύστημα EON.

Το σύστημα VerTec line array που παρουσιάστηκε πρίν από 20 χρόνια αποτέλεσε ένα καινοτόμο σύστημα που ενσωμάτωνε πολλές πρωτοποριακές τεχνολογίες για εκείνη την εποχή, όπως την τεχνολογία RBI (Radiation Boundary Integrator), την τεχνολογία Differential Drive loudspeakers με μαγνήτες νεοδυμίου, το χαμηλό του βάρος και το επίσης καινοτόμο rigging hardware που ενσωμάτωνε.
Τα στελέχη της JBL με δηλώσεις τους εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη και την ικανοποίησή τους για αυτή τη διάκριση, επισημαίνοντας ότι αποτελεί δικαίωση για τη JBL και την μεγάλη παράδοση που έχει στο σχεδιασμό και την υλοποίηση μεγάλων συστημάτων.

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση