Διαφήμιση
Τρίτη, 11 Δεκέμβριος 2018 17:56

To RCF Group απέκτησε τη DPA Microphones

Σήμερα ανακοινώθηκε η εξαγορά της DPA από το γκρουπ της RCF, και όπως είπαμε αυτή η ανακοίνωση βρήκε το aLive στην Ιταλία, στο εργοστάσιο της RCF όπου βρισκόμαστε για μια εισαγωγή στο βασικό πεδίο γνώσεων της Ακαδημίας της RCF.

Η DPA ανήκε έως τώρα στην Riverside Company και  η συμφωνία με την RCF που ανακοινώθηκε σήμερα, θα ενεργοποιηθεί από το δεύτερο 15νθήμερο του Ιανουαρίου 2019.

Το RCF Group αποτελεί αυτή τη στιγμή μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες σε ευρώπη και Αμερική καθώς σε αυτό ανήκουν οι εταιρίες RCF, AEB Industriale (dB Technologies), EAW και πλέον και η DPA. Η συνεργασία μεταξύ RCF και DPA σημαίνει ότι πλεον η RCF παρέχει προϊόντα και λύσεις για όλη την ηχητική αλυσίδα, ξεκινώντας από τα μικρόφωνα και φτάνοντας έως τα ηχεία.

Όπως διευκρινίστηκε, οι δυο εταιρίες θα συνεχίσουν να λειτουργούν ανεξάρτητα κάτω από το δικό τους brand name και η DPA θα συνεχίσει να λειτουργεί με το ίδιο management στο Allerød της Δανίας και με το ίδιο δίκτυο αντιπροσώπων και συνεργατών.

Για τη DPA δε χρειάζονται συστάσεις, καθώς ως γνωστόν αποτελεί έναν high end κατασκευστή επαγγελματικών μικροφώνων για μια εκτεταμένη γκάμα εφαρμογών που περιλαμβάνουν τους τομείς του live, του broadcasting, του θεάτρου και του studio.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση