Διαφήμιση
Παρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018 15:15

H Solotech εξαγόρασε το SSE Audio Group

Εποχές συνενώσεων και εξαγορών, με το Group Solotech να ανακοινώνει προχθές την εξαγορά της βρεταννικής SSE Audio Group,  με τον CEO και πρόεδρο της Solotech να αναφέρει χαρακτηριστικά ως «τη σημαντικότερη συναλλαγή στην ιστορία της Solotech»…

Η εξαγορά αυτή τοποθετεί πλέον τη Solotech στο κάδρο με της μεγαλύτερες audiovisual και entertainment technology εταιρίες στον κόσμο και φυσικά της ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της Ευρωπαικής αγοράς, καθώς ως γνωστόν η Solotech είναι Καναδική εταιρία με έδρα στο Τορόντο και μεγάλο παράρτημα στις ΗΠΑ.

Από την πλευρά του ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της SSE Audio ο κ. John Penn, θα συνεχίσει να παραμένει στο τιμόνι της εταιρίας και να ‘τρέχει’ την εταιρία του μαζί με τις Capital Sound, Wigwam και Sigma Products τις οποίες είχε εξαγοράσει η SSE το προηγούμενο διάστημα.
Σημειωτέον ότι οι δυο εταιρίες είχαν συνεργαστεί μεταξύ τους με επιτυχία, πολλές φορές κατά το παρελθόν…

Και για εσάς που ασχολείστε με τα οπτικοακουστικά κρατήστε και μια δήλωση του Pierre Boivin, προέδρου του ομίλου Solotech, που αναφέρει ότι η audiovisual βιομηχανία προσφέρει εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης που μεταφράζονται σε αύξηση κατά 4.3% ανά χρόνο, στα  $53.4 δις για το 2022 που είναι συγκριτικά αρκετά υψηλότερα από τα $43.1 δις δολλάρια του 2017. Οι μουσικές περιοδείες υπολογίζεται ότι θα σημειώνουν αύξηση κατά 10% ανά χρόνο έως το 2022.

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση