Διαφήμιση
Κυριακή, 14 Οκτώβριος 2018 23:33

Ο Ed Sheeran με Meyer Sound LEO Family

Η βρεταννική Major Tom και η ομάδα παραγωγής του Ed Sheeran έχουν μια ιδιαίτερα ισχυρή σχέση ήδη από τις αρχές της καριέρα του Ed, όταν ο τελευταίος έπαιζε σε μικρά club, μετά σε μεγαλύτερες αίθουσες και αρένες, έως και τώρα που εμφανίζεται σε στάδια σε όλο τον κόσμο και εν προκειμένω σε στάδια της Βόρειας Αμερικής στα πλαίσια της περιοδείας του ÷ (“Divide”) Tour.
Ως γνωστόν η Major Tom πραγματοποίησε μια τεράστια επένδυση σε συστήματα της οικογένειας LEO της Meyer Sound, και έκτοτε όλη οι εμπλεκόμενοι στην παραγωγοί του Ed Sheeran αλλά και ο ίδιος προσωπικά αναγνώρισαν την αναβάθμιση στην ηχητική πιστότητα και τη διαφορά με τα συστήματα στις προηγούμενες περιοδείες.

Χρέη production manager εκτελεί ο Marsh, ο οποίος είναι ο έμπιστος FOH engineer του Sheeran εδώ και 6 χρόνια, ενώ από την ίδια DiGiCo SD7 ‘τρέχει’ και τα μόνιτορ του Sheeran, ενώ όσον αφορά το tunning του συστήματος στους εκάστοτες σταθμούς της περιοδείας, πιστός σύντροφος του του Marsh σε καθημερινή βάση, είναι ο Audio Systems Engineer Charlie Albin με τη βοήθεια του  GALAXY processing και του SIM3.

Το σύστημα της Meyer Sound...
Οσον αφορά το σύστημα της περιοδείας, αυτό απαρτίζεται από 4 array συστοιχίες αποτελούμενες από 18 LEO line array έκαστη με το low end να έχει ανατεθεί σε 42 1100-LFC (δυο flown arrays των 9 sub έκαστη και δυο end-fire arrays των 12 sub καμπινών στο έδαφος). Επίσης, 8 καμπίνες LEOPARD, 20 LINAκαι 2 UPA-1P εκτελούν χρέη ως fill συστήματα ενώ 56 καμπίνες MILO μοιράζονται στους συνολικά 4 delay towers.
Για τη σκηνή χρησιμοποιούνται δυο MJF-212A και δυο 900-LFC.

Το σύστημα οδηγείται και ελέγχεται από ένα ζεύγος Galileo GALAXY AES master processors, με το stage array processing να έχει ανατεθεί σε 8 GALAXY processors και το delay processing σε 4 Galileo processors. Επίσης χρησιμοποιείται κι ένα SIM3 audio analyzer.

Οσον αφορά τα μικρόφωνα, ο Sheeran χρησιμοποιεί για τις κιθάρες του ένα Sennheiser 9000 Series digital wireless σύστημα, ενώ το κυρίως μικρόφωνο για τη φωνή του διαθέτει την δυναμική κάψα 9235, ενώ ένα δεύτερο μικρόφωνο για λούπες φοράει την MMD 945 υπερκαρδιοειδή κάψα.

Η βορειοευρωπαική περιοδεία ÷ Tour του Sheeran ξεκίνησε στις 18 Αυγούστου από το Rose Bowl στην Pasadena της California και ολοκληρώνεται μετά από 24 συναυλίες σε 21 πόλεις, στις 10 Νοεμβρίου στην Ατλάντα, έχοντας ήδη καταρίψει ρεκόρ εισιτηρίων, επιβεβαιώνοντας την υψηλή δημοτικότητα του Sheeran στην Αμερική, κάτι άλλωστε που απεικονίστηκε και στα φετινά American Music Awards, όπου κυριάρχησε σε 6 βασικές κατηγορίες αποσπώντας τα κορυφαία βραβεία Artist of the Year, Tour of the Year, Favorite Male Artist (pop/rock), Favorite Pop/Rock Album, Favorite Song and Favorite Adult Contemporary Artist.

Περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα της Meyer Sound στη χώρα μας θα σας δώσουν στην Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση