Διαφήμιση
Τρίτη, 17 Ιούλιος 2018 17:04

Η LDC επενδύει στη Martin Audio

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η LDC, η ομάδα ιδιωτών μετοχών της Lloyds Banking Group, επένδυσε 12 εκατομμύρια λίρες για σημαντικό μερίδιο στην εταιρεία Martin Audio, παράλληλα με την τρέχουσα διοικητική της ομάδα με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Dom Harter.
Η επένδυση θα επιτρέψει στην επιχείρηση να αναπτύξει περαιτέρω το φάσμα των προϊόντων της, να βελτιώσει τις δυνατότητές της στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ μέσω της επέκτασης του παγκόσμιου δικτύου διανομής της και να ενισχύσει την ψηφιακή της υποδομή μέσω της ανάπτυξης κατάλληλου λογισμικού.

Ο Harter δήλωσε: "Η επιτυχία μας μέχρι σήμερα έχει υποστηριχθεί από την παροχή εξοπλισμού εξαιρετικής ποιότητας, προκειμένου να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία ακρόασης σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Όντας ένα αξιόπιστο εμπορικό σήμα, η Martin λειτουργεί σε μια αναπτυσσόμενη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για μας να επιταχύνουμε την ανάπτυξη της επιχείρησης».

Περισσότερες πληροφορίες για τη Martin Audio και τα προιόντα της στη χώρα μας, θα σας δώσουν στην εταιρία RM Audio - Αφοι Ρέσσου…

Επαφή
RM Audio - Αφοι Ρέσσου

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση