Διαφήμιση
Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2018 21:35

Η ISE μετακομίζει στη Βαρκελώνη

Η ISE (Integrated Systems Europe) ανακοίνωσε σήμερα επίσημα ότι θα μετακομίσει στη Barcelona από τη διοργάνωση του 2021 edition, με την ετήσια έκθεση να πραγματοποιείται πλεον στο Gran Via, που αποτελεί τμήμα του Fira de Barcelona exhibition complex. Η πρώτη χρονιά της έκθεσης της Βαρκελώνης θα από 2-5 Φεβρουαρίου 2021.

Η κίνηση αυτή έγινε μετά από 18 έρευνας για το αν θα μείνει η έκθεση στο RAI του Αμστερνταμ ή όχι. Και αυτό διότι η αύξηση των εκθετών και των επισκεπτών ανέρχεται στα επίπεδα του 10% κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα το RAI να μην επαρκεί πλέον ως προς την κάλυψη των αναγκών των διοργανωτών και της ίδιας της έκθεσης.

Τη φετινή χρονιά, η ISE 2018 συγκέντρωσε 80.923 επισκέπτες εκ των οποίων οι 22.000 επισκέφτηκαν την έκθεση για πρώτη φορά, ενώ οι 1.296 εκθέτες γέμισαν ασφυκτικά τα 53.000 τετραγωνικά μέτρα και των 15 halls του εκθεσιακού. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η ISE 2019 αναμένεται να διευρύνει αυτά τα ρεκόρ.

Αναλυτικά ο Mike Blackman, managing director, της Integrated Systems Events, δήλωσε... 
"Το RAI και το Αμστερνταμ αποδείχθηκαν φανταστική τοποθεσία και εξαιρετικοί συνεργάτες για 14 συνεχή χρόνια, συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία της ISE.
Οι αυξημένες όμως ανάγκες τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών μας επέβαλαν την αναζήτηση ενός μεγαλύτερου εκθεσιακού κέντρου. Επισκεφθήκαμε πολλά από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα της Ευρώπης προκειμένου να επιλέξουμε το κατάλληλο για τις ανάγκες της ISE και καταλήξαμε στη Βαρκελώνη".

Το Fira de Barcelona complex διαθέτει δυο exhibition venues και φιλοξενεί 140 διεθνείς εκθέσεις κάθε χρόνο, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 30.000 εκθέτες και πάνω από 2 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.
Οσον αφορά τον εκθεσιακό χώρο, αυτός ανέρχεται στα 400.000 τετραγωνικά μέτρα και εκτείνται συνολικά σε 14 halls. 

Επαφή
ISE

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση