Διαφήμιση
Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 15:55

DiGiCo: με Quantum 7 στην Φρανκφούρτη

Οι επισκέπτες της φετινής Prolight + Sound θα μπορέσουν να βιώσουν από κοντά την εμπειρία Quantum 7 processing στο booth της DiGiCo (Stand 3.1 E40).

Ως γνωστόν, ο επεξεργαστής Quantum 7 βασίζεται στα 7ης γενιάς FPGA τσιπ που απογειώνουν την audio επεξεργαστική ισχύ των μίξερ της εταιρίας και τα ανεβάζουν σε υψηλότερο επίπεδο ευελιξίας, λειτουργιών και δυνατοτήτων.

Βασικό highlight στο booth της εταιρίας θα είναι η ναυαρχίδα της SD7, πλήρως αναβαθμισμένη στην έκδοση Quantum 7 με τον αριθμό των καναλιών της να ανέρχεται πλέον στα 600 με την επεξεργασία να λαμβάνει χώρα στα 96kHz, ενώ η κονσόλα όσον αφορά το πεδίο της διασυνδεσιμότητας υποστηρίζει πλέον 3000 potential I/Os.

Η μηχανή της κοσνόλας εφοδιάζεται με 8 νέα assignable MADI connections και δυο θύρες DMI  (DiGiCo Multi-Channel Interface) για AoIP και άλλες δυνατότητες διασύνδεσης από την πλήρη οικογένεια DMI καρτών.
Η κονσόλα υποστηρίζει και άλλες νέες λειτουργίες με σημαντικότερες τις: Nodal Processing και True Solo.

Η DiGiCo θα παρουσιάσει επίσης το νέο της 4REA4 digital audio networking σύστημα το οποίο έκανε το ντεμπούτο του πρίν ενάμισι περίπου μήνα στην έκθεση ISE και ένα αναλυτικό πρώτο preview  του είχαμε παρουσιάσει εδώ στο aLive
Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προϊόντα της DiGiCo θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση