Διαφήμιση
Πέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2018 13:14

4REA4 Installed Audio Solution από τη DiGiCo

Το 4REA4, όπως αναφέρει η DiGiCo απευθύνεται σε large entertainment venues, houses of worship, theatres καθώς και σε φεστιβάλ και μουσικά venues.
Στην καρδιά του συστήματος βρίσκεται η μηχανή επεξεργασίας 4REA4 μαζί με όλο το σύγχρονο connectivity ‘οπλοστάσιο’ της εταιρίας και ένα ισχυρό λογισμικό ελέγχου, προκειμένου να επιτευχθεί το απαραίτητο routing, processing και ο έλεγχος της μίξης που απαιτεί ακόμα και το πιο απαιτητικό venue και η πιο σύνθετη εγκατάσταση. 

Το 4REA4 processing engine rack διαθέτει 4 περιοχές μίξης ή ζώνες, έκαστη με το δικό της στερεοφωνικό master output, CGs και τα δικά της εφέ. Για τι εν λόγω ζώνες, ο χρήστης έχει διαθέσειμα 128 input channel και 48 buss output processing strips, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ανεξάρτητα στη ζώνη που επιθυμεί και με τον τρόπο που επιθυμεί. 
Για τον έλεγχο, τη μίξη και το routing των ανεξάρτητων ζωνών και περιοχών, η εταιρία ανέπτυξε μια νέα σειρά από control panels και external I/O units, τα οποία είναι απολύτως συμβατά με τον επεξεργαστή 4REA4 processing engine και το αντίστοιχο software ελέγχου.

Νέες εφαρμογές Ethernet περιλαμβάνονται στο επίσης νέο wall mounting single rotary ACONTROL1 με το ενσωματωμένο TFT display που προορίζεται για τον έλεγχο μικρότερων ζωνών, ενώ το ACONTROL8 με τα 8 100m faders έχει σχεδιαστεί για πιο απαιτητικό περιβάλλον ελέγχου. Οσο για τα τοπικά I/O boxes αυτά θα ελέγχονται αποκλειστικά μέσω Ethernet ή Dante. Τα νέα box είναι το A168 STAGE floor rack και το A164 WALL LCD box, τα οποία παρέχουν εισόδους mic και στάθμης γραμμής (line level) με ανάλυση 96kHz audio.

Ο James Gordon, Managing Director της DiGiCo, χαρακτήρισε την 4REA4 μια νέα installation πλατφόρμα που θα προσφέρει υψηλή ηχητική πιστότητα μαζί με αξιοπιστία και ευελιξία ελέγχου σε κάθε ανάγκη εγκατεστημένου ήχου.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site της εταιρίας, καθώς και στην Ελληνική αντιπροσωπεία.

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση