Διαφήμιση
Πέμπτη, 06 Ιούλιος 2017 14:34

Nέο εργοστάσιο για τη DiGiCo

Νέο εργοστάσιο για τη DiGiCo, (μη σας παραξενεύει η ‘ταμπέλα’ στη φωτογραφία, καθώς ως γνωστόν η εταιρία αποτελεί μέλος του Audiotonix Group) το οποίο βρίσκεται μόλις 200 μέτρα μακριά από το υπάρχων εργοστάσιο και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Glenrothes.

Όπως χαρακτηριστικά διευκρίνισε ο Tony Williams, Group Operations Director του Audiotonix Group, ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για την εταιρία, το νέο εργοστάσιο να βρίσκεται πολύ κοντά στο ήδη υπάρχων ώστε τα στελέχη και οι υπάλληλοι (κάποιοι εκ των οποίων συμπληρώνουν 20 χρόνια στην εταιρία) να συνεχίσουν να εργάζονται στο ίδιο μέρος και να μεταλαμπαδεύσουν την πολύτιμη γνώση και εμπειρία τους και στο νέο προσωπικό.
Επίσης η επιλογή ήταν και θέμα logistics προκειμένου όλη η παραγωγή να παραμείνει ενιαία.

Η κατασκευή του νέου εργοστασίου διήρκησε 9 μήνες και εργάστηκαν γι' αυτό άνθρωποι από την τοπική κοινωνία, καθώς επιθυμία της DiGiCo ήταν να συμβάλλει στην τόνωση της τοπικής οικονομίας. 
Σύμφωνα με τον Tony Williams, οι γραμμές παραγωγής στο νέο εργοστάσιο έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ευελιξία και την διαμόρφωσή τους ανάλογα με τις προϊοντικές ανάγκες και τη ζήτηση της αγοράς.
Επίσης έχει αναβαθμιστεί η διαδικασία συσκευασίας των προιόντων για την ταχύτερη αποστολή τους στους επιμέρους αντιπροσώπους και κατ’ επέκταση στους πελάτες τους.

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση