Διαφήμιση
Κυριακή, 09 Απρίλιος 2017 11:59

Stage Tec – AVATUS: H βασίλισσα της Φρανκφούρτης

Η Stage Tec είχε αναμφίβολα ένα από τα σημαντικότερα εκθέματα στης φετινής Prolight+sound 2017. Η AVATUS βρισκόταν σε περίοπτη θέση στο περίπτερο της εταιρίας, αποτελώντας ένα fully IP-based μίξερ μεγάλου φορμά και εξωτερικών διαστάσεων με multi-touch displays 21 ιντσών. 
Όλα τα Control elements και τα διάφορα interfaces συνδέονται μέσω Ethernet, ενώ η επιφάνεια εργασίας της κονσόλας επικοινωνεί με επιμέρους συσκευές μέσω IP networks, υποστηρίζοντας πλήρως τις remote production εφαρμογές. Το interface της κονσόλας είναι πλήρως λειτουργικό και ευέλικτο και επιτρέπει customised εφαρμογές και τροποποιήσεις.

Η φιλοσοφία χειρισμού της είναι φιλική και αρκετά μεθοδευμένη προς την ευχρηστία και την ευκολία με την εταιρία να εφαρμόζει workflow oriented controls, χρωματικούς κώδικες ενώ η επιφάνεια εργασίας της αποτελείται από 3 τύπους πάνελ και δεν διαθέτει κεντρικό πάνελ, επιτρέποντας σε διαφορετικούς χρήστες να δουλεύουν με την κονσόλα από διαφορετικές τοποθεσίες. Ως εκ τούτου, το interface της κονσόλας μπορεί να διαχωριστεί με τα displays να μπορούν να τοποθετηθούν όπου είναι επιθυμητό.
Το ‘Customisation’ της κονσόλας και η απλοποίησή του αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την εταιρία καθώς το μίξερ μπορεί να διαμορφωθεί και να προσαρμοστεί σε απόλυτο βαθμό για broadcast, theatre και live περιβάλλον.

800 κανάλια εισόδου είναι αρκετά?
Η AVATUS υποστηρίζει περισσότερα από 800 input channels και 128 sum buses. Οσον αφορά τα φορμά που υποστηρίζει, η κονσόλα παίζει από mono ως 7.1. Περιλαμβάνει επίσης de-esser, implemented as an audio module, loudness metering, multiband compressor και το automixer της Stage Tec. Η επιφάνεια εργασίας της κυμαίνεται όσον αφορά τις διαθέσιμες διαστάσεις, από 12 έως 96 channel strips.

Στα πλαίσια της έκθεσης μιλήσαμε με τον Jean-Paul Moerman (international sales & consulting) της Stagetec ο οποίος θα είναι τον επόμενο μήνα στο ίδρυμα Νιάρχου για σεμινάρια της κονσόλας της Stagetec στους χειριστές.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα AVATUS της Stage Tec θα σας δώσουν στην Telmaco που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Stage Tec στη χώρα μας…

Επαφή
Telmaco

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση