Διαφήμιση
Κυριακή, 09 Απρίλιος 2017 11:54

Δυο νέα ηχεία από τη Funktion-One στη Φρανκφούρτη

Η Funktion-One παρουσίασε δυο νέες προσθήκες ηχείων στη σειρά Evolution στα πλαίσια της έκθεσης Prolight + Sound 2017, κάτι που σημαίνει ότι τα Evo clusters διαθέτουν μεγαλύτερο πλουραλισμό.
Ας το πιάσουμε όμως από την αρχή. Η Funktion-One παρουσίασε τη σειρά Evo Series στην έκθεση Prolight + Sound 2015 με την παρουσίαση των Evo 6E και Evo 7E, ενώ την επόμενη χρονιά πάλι στη Φρανκφούρτη παρουσίασε ένα user-friendly flying σύστημα για την ενλόγω σειρά καθώς και το tour-ready Evo 7T.
Φέτος παρουσίασε εδώ στη Φρανκφούρτη ακόμα δυο προσθήκες για την ίδια σειρά: To Evo 7TH και το Evo 7TL-215 που επίσης διαθέτουν ολοκληρωμένο κρεμαστικό σύστημα για γρήγορο και συμβατό κρέμασμα με τα υπόλοιπα cluster της σειράς.

Το Evolution 7TH αποτελεί mid-high section του Evo 7T. Περιλαμβάνει 10in mid-range και 1.4in compression driver για τις υψηλές. Το Evo7TH είναι μικρότερο από το Evo 7T, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά ευέλικτο για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών και εγκαταστάσεων. Το Evolution 7TL-215 περιλαμβάνει δυο Evo 7T horn-loaded 15in drivers και προορίζεται για να ενισχύσει το mid-bass section (είτε ως flown είτε ως ground-stacked) στα συστήματα Evo. Με τις δυο αυτές προσθήκες ολοκληρώνεται περαιτέρω η διαμόρφωση του συστήματος Evo το οποίο πλέον μπορεί να καλύψει με άνεση κοινό 10.000 ανθρώπων…

Περισσότερες πληροφορίες για τις νέες προσθήκες του συστήματος Evo αλλά και για όλα τα άλλα προιόντα της Funktion One θα σας δώσουν στην Global Show Productions…

Επαφή
Global Show Productions

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση