Διαφήμιση
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 10:38

MA Lighting: Νέο software για τις dot2 & grandMA2

Όπως ανακοίνωσε η MA Lighting, η Γερμανική εταιρία θα παρουσιάσει στα booth της στη Φρανκφούρτη (C51 & C61 in hall 3.0) τη νέα έκδοση software v1.3 για τη δημοφιλή σειρά κονσολών dot2.
Η νεά έκδοση λογισμικού θα περιλαμβάνει μια εκτεταμένη γκάμα νέων αναβαθμίσεων που θα επιτρέπουν στο χειριστή να χειρίζεται ταχύτερα και πιο άμεσα την κονσόλα από ότι πρίν. Το νέο λογισμικό θα υποστηρίζει Web remote access, θα διαθέτει περισσότερα master speed fader, θα αυξάνει τη λειτουργικότητα των effects και θα υποστηρίζει high priority playbacks μαζί με πολλές ακόμα αναβαθμίσεις.

Νέα έκδοση software (version 3.3) θα υπάρχει όμως και για τη μεγαλύτερη σειρά grandMA2 και θα περιλαμβάνει πραγματικά πολλές αναβαθμίσεις και νέες λειτουργίες.
Ένα σημαντικό βήμα προκειμένου να είναι πάντα ενημερωμένη η fixture βιβλιοθήκη είναι η νέα online εφαρμογή ’MA Fixture Share’ που ξεκλειδώνει με τη νέα έκδοση λογισμικού.
Η νέα έκδοση software περιλαμβάνει επίσης fully re-worked partial show read functionality, και νέα modes of DMX output function για τα xPort Nodes, και Offset για Pan/Tilt.

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Bon Studio...

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση