Διαφήμιση
Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 14:10

Τα 1000ασε το Dante

Η Αudinate, κατασκευάστρια εταιρία της industry-leading media networking τεχνολογίας Dante, γιόρτασε στην έκθεση ISE 2017 την κατάριψη ακόμα μερικών ρεκόρ.
Όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρία στα πλαίσια της φετινής ISE, οι κατασκευαστές που έχουν πλέον Dante licensed ανέρχονται στους 350 και είναι αυξημένοι κατά 75 σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι (ISE 2016).

Πλέον οι εταιρίες που είναι συμβατές με το δικτυακό πρωτόκολλο Dante προέρχονται από ένα ευρύ τεχνολογικό φάσμα καθώς περιλαμβάνονται εταιρίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς του installed sound, live sound, broadcast, transportation & CEDIA, ενώ στην γκάμα των συνεργατών – κατασκευαστών συμπεριλαμβάνονται πλέον και οι beyerdynamic, Clear-Com, JBL, Lawo, Panasonic, Riedel, Sony και δεκάδες άλλες.

Επιπλέον, η εταιρία ανακοίνωσε από την ISE ότι ο αριθμός των συμβατών με Dante προϊόντων εσχάτως ξεπέρασε τα 1.000 κάτι που σύμφωνα με τον Roland Hemming της Audionate αυτό σημαίνει ότι ΄το Dante βρίσκεται σε περισσότερα προϊόντα απ’ ότι όλες οι υπόλοιπες audio networking τεχνολογίες μαζί, γεγονός που κατατάσει το Dante ως κυρίαρχο πρωτόκολλο στην ευρύτερη αγορά…

Επαφή
Audionate

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση