Διαφήμιση
Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 12:17

Νέο ρεκόρ για την ISE 2017

Η ISE 2017 απέδειξε ξεκάθαρα ότι το integration παρών και μέλλον και η σύγκλιση της τεχνολογίας των οπτικοακουστικών, των συστημάτων αυτοματισμού, projection, εφαρμογών ψηφιακής σηματοδότησης και IT βρίσκεται υπό τη σκέπη της. Και όχι μόνο για την Ευρώπη, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο, αφού θα τολμήσω να πω ότι μετά και από τις φετινές εντυπωσιακές επιδόσεις της, η ISE σε μόλις 10 + κάτι χρόνια επί Ευρωπαικού εδάφους καταφέρνει να ισοσκελίσει (αν όχι να ξεπεράσει) την ‘αδελφή’ της διοργάνωση Infocomm (ως γνωστόν γίνεται στην Αμερική εδώ και αρκετές 10ετίες).

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι επισκέπτες της φετινής έκθεσης ήταν σημαντικά αυξημένοι σε σχέση με πέρυσι, ενώ οι εκθέτες ξεπέρασαν τους 1.100, ενώ την ίδια στιγμή τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τα σεμινάρια που έλαβαν χώρα ήταν περισσότερα από ποτέ με μεγάλη ποικιλία θεμάτων.
Η επόμενη ISE 2018 θα πραγματοποιηθεί στο RAI του Amsterdam από 6-9 Φεβρουαρίου του 2018 και όπως όλα δείχνουν, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ξεπεράσει (σε συμμετοχές εκθετών – επισκεπτών, καθαρό εκθεσιακό χώρο) τη φετινή έκθεση…

Επαφή
ISE

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση