Διαφήμιση
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2016 01:22

Η L-Acoustics απέκτησε την CAMCO

Η εταιρία L-Group, μητρική εταιρία της L-Acoustics, ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση της CAMCO, της γνωστής Γερμανικής εταιρίας κατασκευής high-end ενισχυτικών, controllers, DSP και audio network solutions για επαγγελματικές εφαρμογές ήχου. 
Η CAMCO αποτελεί κορυφαία εταιρία στο χώρο των ενισχυτών και διαθέτει εμπειρία τουλάχιστον 25 ετών στο χώρο έχοντας κατασκευάσει μερικά από τα σημαντικότερα μοντέλα ενισχυτικών της audio βιομηχανίας, ενώ έχει στην κατοχή της δεκάδες πατέντες. Η εταιρία εδρεύει στο Wenden της Γερμανίας και απασχολεί 50 υπαλλήλους στη γραμμή παραγωγής της, ενώ αντιπροσωπεύεται με επιτυχία σε περισσότερες από 60 χώρες του κόσμου, ενώ παράλληλα προμηθεύει απευθείας με προιόντα της μερικούς σημαντικούς κατασκευαστές ηχείων.
Ενας εξ΄αυτών είναι και η L-Acoustics, την οποία η CAMCO προμηθεύει με ενισχυτές και controllers, ως key supply partner τα τελευταία 10 χρόνια. O Hervé Guillaume, Managing Director του L-Group, καλοσώρισε την CAMCO στην εταιρία του, τονίζοντας ότι μαζί με την L-Acoustics θα συνεσίσουν να αναπτύσουν με επιτυχία νεά προϊόντα και να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες τους.

Αντίστοιχες ήταν και οι δηλώσεις του Reiner Sassmann, managing director της CAMCO. Διευκρινίστηκε επίσης, ότι η CAMCO θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται από το εργοστάσιό της στη Γερμανία, με το ίδιο προσωπικό και θα συνεχίσει να παράγει τις σειρές των ενισχυτών που έχει στην παραγωγή, αλλά και να διαθέτει ΟΕΜ προϊόντα σε τρίτους κατασκευαστές…

Αναλυτικά την ανακοίνωση του L-Group μπορείτε να την βρείτε εδώ… 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση