Διαφήμιση
Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2016 23:01

Νέο website για την AUDAC

Η Βελγική AUDAC έχει έτοιμο το νέο της website που είναι σύγχρονο, δυναμικό, με καθαρό σχεδιασμό και πλήρη υποστήριξη για όλους τους χρήστες, καθώς διαθέτει μερικά χρήσιμα εργαλεία προκειμένου ο κάθε ενδιαφερόμενος να βρεί εύκολα και αποτελεσματικά αυτό που χρειάζεται. Τέτοια εργαλεί είναι οι λειτουργίες Product Finder σε κάθε σελίδα και η δυνατότητα Audio Configurator όπου ο χρήστης θα βρεί τις πλέον κατάλληλες κάθε φορά προτάσεις – λύσεις από την Audac για το είδος της εγκατάστασης και εφαρμογής που επιθυμεί.

Φυσικά διατίθενται όλα τα προιόντα της εταιρίας με αναλυτικά χαρακτηριστικά, καθώς και οι εφαρμογές τους σε πληθώρα εγκαταστάσεων από clubs έως  corporate περιβάλλον. Τέλος το ‘easy-to-navigate’ format του νέου site από οποιοδήποτε μέσον ή συσκευή το επισκεφθεί κανείς, αποτελεί ακόμα ένα πλεονέκτημά του.
Επειδή όμως σε αυτές τις περιπτώσεις τα πολλά λόγια και οι περιγραφές είναι περιττές για κάτι που μπορείτε να δείτε άμεσα με ένα κλικ, πατήστε ΕΔΩ και δείτε το νέο site της AUDAC.
Ωστόσο περισσότερες πληροφορίες για τα προιόντα της Βελγικής εταιρίας, θα σας δώσουν στην Audio & Vision που αντιπροσωπεύει τα προιόντα της Audac στην Ελληνική αγορά…

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση