Διαφήμιση
Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2016 02:12

Soundcraft Vi2000 - ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη

Η νέα κονσόλα συνδυάζει την τεχνολογία Vistonics των μεγαλύτερων αδελφών της Vi3000, 5000 και 7000 με το SpiderCore, το πανίσχυρο DSP και IO engine που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της STUDER και είναι τόσο compact σε διαστάσεις που φιλοξενείται εντός της επιφάνειας εργασίας του μίξερ (σημειωτέον η επιφάνεια εργασίας της φιλοξενεί 16 input faders και 8 output faders). Η κονσόλα υποστηρίζει 96 inputs to mix, 24 mono/stereo busses και το ίδιο SpiderCore built-in DSP & I/O engine που χρησιμοποιεί η μεγαλύτερη Vi3000.

Η κονσόλα ‘τρέχει’ την τελευταία έκδοση software, την V6.1, ενώ ενσωματώνει και τα DPR901ii Dynamic EQ της BSS μέσω insertable processing pool που περιλαμβάνουν και τα Lexicon Multi-effects, αλλά και τη δυνατότητα να τοποθετηθεί ως insert οποιαδήποτε άλλη εξωτερική συσκευή επιθυμεί ο χρήστης της κονσόλας.

Η κονσόλα έχει διευρυμένες δυνατότητες για on-board mic & line IO καθώς φιλοξενεί στο πίσω πάνελ της επιφάνειας εργασίας της 48 ‘φυσικά’ mic line inputs και 16 line outputs σε συνδυασμούς των 16ch XLR modules σε 4 rear-mounted slots.
Περιλαμβάνει επίσης δυο 64ch expansion slots επιτρέποντας σε δυο MADI-based Stageboxes να συνδεθούν με το μίξερ. Συνυπολογίζονται και τα expansion slots αλλά και όλες γενικά τις δυνατές εισόδους / εξόδους της κονσόλας, ο συνολικός αριθμός I/O της Vi2000 φτάνει τα 246 in 246 out.

Φυσικά όπως και οι μεγαλύτερες αδελφές της, διαθέτει ενσωματωμένο 64x64ch Dante interface καθώς και direct recording/playback διασύνδεση μέσω Ethernet με οποιοδήποτε PC ή Mac-based recording software. Βεβαίως υποστηρίζει και optical MADI interface για ηχογράφηση ή διασύνδεση με το Realtime Rack Plug-in engine της Soundcraft, προσφέροντας όλο το πακέτο των plug-ins της Universal Audio.

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στο Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση