Διαφήμιση
Τετάρτη, 06 Απρίλιος 2016 11:59

RCF - πληθωρική παρουσία με νέα μοντέλα

Σημαντικές νέες παρουσίες και στην RCF με το HDL-50A (3δρομο, με 2 12ιντσα γούφερ, 4 x6,5άρια mid και δυο 2ιντσα drivers, αυτοενισχυόμενο με ενισχυτικά συνολικής ισχύος 4400Watt και όλα αυτά με βάρος 48 κιλά) να αποτελεί το highlight καθώς είναι πλέον έτοιμο και ήδη η γραμμή παραγωγής του έως τον Ιούνιο είναι ήδη sold-out όπως μας ανέφεραν από την εταιρία. Το HDL-50A βρίσκεται και στον εξωτερικό χώρο ακροάσεων της έκθεσης.
Ντεμπούτο εδώ στην έκθεση έκαναν και τα μοντέλα TTL6-AS (με τα τρία 12ιντσα ενεργά με 3 Class D ενισχυτές και RDNet) που αποτελεί το ‘μπάσο’ που συμπληρώνει την ‘κολώνα’ TTL 6.
Nέα παρουσία και το μικρό line array HDL6-A με τα δυο 6,5άρια γούφερ νεοδυμίου και το 1,7 ιντσών driver. Φυσικά ενεργό και με 131dB SPL αποτελεί μια νέα σημαντική προσθήκη στην Live οικογένεια της RCF.

Τα HD12A και HD15A αποτέλεσαν εξίσου νέες προσθήκες στη σειρά DLine, ενώ το M24 αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη προσθήκη στα ψηφιακά μίξερ τύπου black box (δίχως επιφάνεια εργασίας) της εταιρίας, καθώς και το νέο μονιτορ TT45CXA και η νέα σειρά αναλογικών μίξερ (3 φορμά ανάλογα με τα κανάλια εισόδου) Ε Series.

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting...

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting
 
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση