Διαφήμιση
Τρίτη, 10 Μάρτιος 2015 12:28

Με Outline η μεγαλύτερη Gospel συναυλία του κόσμου

“The Experience” είναι η ονομασία του τεράστιου αυτού gospel concert που διοργανώνεται από το House on the Rock Church και που πραγματοποιήθηκε ξανά στην πλατεία Tafawa-Balewa Square του Lagos με θέμα «One God, One Voice». Στη σκηνή της συγκεκριμένης συναυλίας συνυπήρξαν μερικοί από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του είδους όπως οι Donnie McClurkin, Don Moen, Israel Houghton, Chevelle Franklin, Micah Stampley, Midnight Crew, Freke Umoh, Frank Edwards, Sinach, Nathaniel Bassey, Angella Christie, Onos Ariyo και Chioma Jesus μεταξύ άλλων.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Νιγηριανή εταιρία Cytech World Communication είχε την τιμή να προμηθεύσει και να εγκαταστήσει ένα ολοκληρωμένο ηχητικό σύστημα για το event που ήταν ένα τεράστιο σύστημα της Ιταλικής Outline. Το σύστημα αποτελούνταν από 30 line array καμπίνες GTO C-12 με δυο  GTO-DF ως down-fill στο κάτω τμήμα της συστοιχίας, ενώ 16 DBS 18-2, 8 Subtech 218 και 4 LAB 21 HS subwoofers ανέλαβαν την αναπαραγωγή του χαμηλότερου τμήματος του ακουστικού φάσματος. Ακόμα 18 καμπίνες GTO C-12 ανέλαβαν την κάλυψη των θεατών που βρίσκονταν κοντά στις πλευρές της σκηνής, ενώ 32 καμπίνες Butterfly χρησιμοποιήθηκαν ως delay units. Επιπλέον, 8 DVS 12 ανέλαβαν χρέη nearfield και δυο Doppia μαζί με 4 Subtech 218 χρησιμοποιήθηκαν ως sidefill στο πραγματικά τεράστιο stage. Ολο το σύστημα οδηγήθηκε από τους ενισχυτές Outline T-Series. Τα στελέχη της Cytech World Communication επισήμαναν ότι το SPL και η καθαρότητα του συστήματος ήταν αξιοσημείωτα καθώς ο ζωτικός χώρος που καλύφθηκε από το σύστημα ήταν όλη η έκταση της Tafawa-Balewa Square που έχει διαστάσεις 280 μέτρα x 200. 

To λογισμικό ακουστικής προσομοίωσης που χρησιμοποιήθηκε για το σετάρισμα του συστήματος ήταν το Openarray 3D. Για την ιστορία, το επίπεδο ηχητικής στάθμης στο χώρο του FoH που βρισκόταν 40 μέτρα από το PA rig έφτανε με άνεση στα 110 dB SPL. Περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα της Outline θα σας δώσουν στην εταιρία Mega Event ΜΕΠΕ…

Επαφή
Mega Event ΜΕΠΕ
Σωτήρης Κολιός
τηλ. 2109402526
Πλουτάρχου 40, Παλλήνη, ΤΚ 15351

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση