Διαφήμιση
Τετάρτη, 17 Δεκέμβριος 2014 12:41

Nέοι ιδιοκτήτες για την ADAM Audio

Ως γνωστόν, η ADAM αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα λόγω της υπερβολικής επένδυσης σε project και παραγωγή προϊόντων και οι ιδιοκτήτες της εταιρίας είχαν προβεί σε ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος προς κάθε ενδιαφερόμενο για επένδυση, συγχρηματοδότηση, ή εξαγορά. Τελικά, και μέσα σε ελάχιστο διάστημα (γεγονός που αποδεικνύει τις σημαντικές προιοντικές και κατ’ επέκταση οικονομικές προοπτικές της ADAM), πραγματοποιήθηκε η εξαγορά της εταιρίας από Γερμανούς επιχειρηματίες.

Στόχος των νέων ιδιοκτητών είναι να επενδύσουν άμεσα κεφάλαια στην ADAM Audio επαναφέροντας καταρχάς την παραγωγή στα επιθυμητά επίπεδα και στην αμέσως επόμενη φάση να επενδύσουν σε νέα προϊόντα αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα της εταιρίας, η οποία παρά τα τελευταία της προβλήματα, βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο στην παγκόσμια αγορά των monitor ηχείων. 
Ο εκπρόσωπος των νέων επενδυτών, Sebastian Canzler, επεσήμανε σε δήλωσή του τα εξής: «H ADAM Audio είναι γνωστή παγκοσμίως στην pro audio βιομηχανία και αγορά για τα εξαιρετικά της ηχεία. Χάρη στην υψηλή ποιότητα και πιστότητα των ηχείων της η εταιρία έχει ήδη καταξιωθεί στον τομέα των professional audio monitors. Όλα αυτά αποτελούν μια ιδανική βάση για περαιτέρω ανάπτυξη, για την οποία θα παλέψουμε μαζί με την υπάρχουσα ομάδα της Adam Audio».

H Adam Audio ιδρύθηκε το 1999 στο Βερολίνο και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές επαγγελματικών ηχείων για την αγορά του Pro Audio και του Consumer Audio. Η ADAM Audio διαθέτει sales offices στις ΗΠΑ, τη Βρετανία και την Κίνα, ενώ τα προϊόντα της αντιπροσωπεύσονται σε περισσότερες από 75 χώρες στον κόσμο.
Μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα από την εταιρία Audigys, στην οποία θα σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες για την Adam Audio και τα προϊόντα της…

Επαφή
Audigys
ADAM Audio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση