Διαφήμιση
Δευτέρα, 15 Σεπτέμβριος 2014 11:46

Audio-Technica: 10 χρόνια χορηγός στην IBC

Η Audio-Technica συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο συνέδρειο της IBC στο Αμστερνταμ (του κεντρικού συνεδρείου που λαμβάνει χώρα στο Auditorium που είναι και το μεγαλύτερο συνεδρειακό venue στην IBC) ως μεγάλος χορηγός στον τομέα των ασύρματων (αλλά και ενσύρματων) μικροφώνων και in ear συστημάτων, ενώ παρέχει προιόντα της και στα IBC news crews για την κάλυψη του εκθεσειακού event. Βεβαίως, η εταιρία λαμβάνει μέρος στην IBC και ως εκθέτης με δικό της περίπτερο (φέτος είναι στο Hall 8, Stand D78).

Μεταξύ των μικροφώνων που χρησιμοποιήθηκαν φέτος στο Auditorium ήταν τα Audio-Technica AEW-T5400a (πυκνωτικό μικρόφωνο χειρός) σε συνδυασμό με τους δέκτες της σειράς Artist Elite 5000 Series, καθώς και τα BP892 subminiature omnidirectional headworn condenser, τα BP893 micro earset omni condenser και τα μοντέλα BP896 που αποτελούν subminiature omni condenser lavalier μικρόφωνα.

Το ES915C ενσύρματο πυκνωτικό gooseneck χρησιμοποιήθηκε επίσης στο συνεδρειακό venue, καθώς και τα in-ear monitoring συστήματα M3.
Επίσης, τα BP892, BP893 και BP896 χρησιμοποιήθηκαν και στο IBC News set-up μαζί με τα ασύρματα συστήματα 3000b Series.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Audio-Technica θα σας δώσουν στην εταιρία Audigys…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση