Διαφήμιση
Κυριακή, 27 Απρίλιος 2014 20:49

'Εφυγε' ο Demfis Fyssicopulos

Ο Ελληνας (εκ Βενεζουέλας) Demfis Fyssicopulos, ένας από τους μεγαλύτερους lighting designer & programmer, ‘έφυγε’ από τη ζωή στα 41 του χρόνια…Ελληνας εκ Βενεζουέλας, ο Fyssicopulos σπούδασε μηχανολογία και στη συνέχεια παρακολούθησε σχολή κινηματογράφου / θεάτρου, ενώ γρήγορα τον κέρδισε ο φωτισμός. Ξεκίνησε την καριέρα του ως βοηθός και γρήγορα έγινε ανεξάρτητος lighting designers & προγραμματιστής, ανεβαίνοντας με τεράστια ταχύτητα τα σκαλοπάτια της αναγνώρισης και της ανταμοιβής για τη δουλειά του. Στα 41 του χρόνια πρόλαβε να συνεργαστεί με καλλιτέχνες και μπάντες όπως οι Beyoncé, Mariah Carey, Elton John, Maxwell, Carrie Underwood, Green Day, Lenny Kravitz και The Black Eyed Peas μεταξύ άλλων.

Μια από τις σημαντικότερες δουλειές της καριέρας του ήταν οι προγραμματισμοί του για την τουρνέ «This is It Tour» του βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον, η οποία ως γνωστόν ακυρώθηκε τελευταία στιγμή λόγω του τραγικού θανάτου του τραγουδιστή.

Ήταν επίσης υπεύθυνος για τη χρήση του διάσημου ολογράμματος του Tupac Shakur, ενώ ήταν υπεύθυνος και για το σχεδιασμό των φωτισμών των δυο τελευταίων τουρνέ των Maroon 5. Σημαντικό είναι και το βιογραφικό του όσον αφορά τα μιούζικαλ, καθώς έχει επιμεληθεί μεταξύ άλλων τα Cirque du Soleil, το Disney on Ice: Mickey και Minnie και το WWE Hall of Fame 2009.

Ο Demfis Fyssicopulos, ήταν 41 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες έχασε τη ζωή του ενώ έκανε σερφ σε μια παραλία της Καλιφόρνια, κοντά στο σπίτι του…

Δείτε εδώ τι δήλωσαν για το θάνατό του διάφοροι συνεργάτες του και συνάδελφοί του…

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση