Διαφήμιση
Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2014 20:51

Midas: μείωση τιμών έως 30% για τη σειρά PRO

Η ανακοίνωση της Midas ‘έσκασε’ κυριολεκτικά σαν βόμβα, καθώς η εταιρία ανακοινώνει επίσημα μείωση τιμών έως και 30% στις ψηφιακές κονσόλες της κορυφαίας της σειράς PRO Series. Φυσικά η μείωση αυτή αφορά την παγκόσμια αγορά, άρα κατ’ επέκταση και την Ελληνική, για την οποία περισσότερες & αναλυτικότερες πληροφορίες καθώς και το τι ισχύει ανά μοντέλο, θα σας δώσουν στην αντιπροσωπεία (Omikron Electronics)…

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Music Group, η μείωση των τιμών έως και 30% είναι πάγια και μόνιμη και δεν αποτελεί μέρος κάποιας εφήμερης προσφοράς. Η μείωση αυτή όπως είπαμε, αφορά όλες τις ψηφιακές κονσόλες της κορυφαίας σειράς μίξερ PRO Series της Midas. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του κατασκευαστή, η μείωση των τιμών αποτελεί το άμεσο αποτέλεσμα της πρόσφατης επένδυση (ύψους 100 εκ $)  της εταιρίας Music Group στις νέες της υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που αποτελούν κυριολεκτικά μια πόλη ολόκληρη, γι’ αυτό και ονομάζονται Music Group City. Εκεί, έχουν επενδύσει ολοκληρωτικά σε νέο state of the art εξοπλισμό σε όλα τα επίπεδα του R&D, της παραγωγής και του ελέγχου σε όλα τα στάδια της κατασκευής, διαθέτοντας όπως αναφέρουν, τα μεγαλύτερα Audio Precision testing systems της audiο βιομηχανίας.
Όλα αυτά έχουν επιφέρει καλύτερο έλεγχο και συμπίεση του κόστους παραγωγής, το οποίο η εταιρία αποφάσισε να μετακυλήσει στον τελικό πελάτη.
Για περισσότερες πληροφορίες ωστόσο, επικοινωνήστε με την Omikron Electronics, προκειμένου να μάθετε λεπτομέρειες...

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση