Διαφήμιση
Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 21:00

Τα ρεκόρ της φετινής ISE 2014

Το ότι η ISE είναι μια έκθεση με διαρκώς ανοδική πορεία είναι γνωστό, εξ’ ού και κάθε χρόνο η έκθεση βελτιώνει τα ρεκόρ της σε όλους τους τομείς, έχοντας κερδίσει τη μαζική πλέον αποδοχή όλων των εταιριών και των επαγγελματικών του ευρύτερου κλάδου. Φέτος, άλλη μια επιτυχημένη ISE έκλεισε τις πόρτες της με τα φετινά ρεκόρ να είναι τα εξής:
Οι εκθέτες έφτασαν φέτος τους 952, αριθμός αυξημένος κατά 6% σε σχέση με το περυσινό ρεκόρ εκθετών. Περισσότερες από 200 εταιρίες πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στη φετινή έκθεση, ενώ ο εκθεσιακός χώρος έχει αυξηθεί κατά 36.000 τετραγωνικά μέτρα από την πρώτη φορά που διοργανώθηκε η έκθεση πρίν από μια 10ετία. Αντίστοιχη ήταν και η αύξηση του αριθμού επισκεπτών και trade buyers επιβεβαιώνοντας ότι σε μόλις μια 10ετία (φέτος έλαβε χώρα η 11η ISE) η ISE καθιερώθηκε ως μια ‘απαραίτητη’ έκθεση στις συνειδήσεις όλων των εμπλεκόμενων με την ευρύτερη βιομηχανία του integration / installation σε ότι αφορά τους τομείς του audio, video, της ψηφιακής σήμανσης και των κάθε είδους εφαρμογών και λύσεων. Φέτος λοιπόν οι επισκέπτες έφτασαν τους 51.003, αριθμός αυξημένος κατά 15% σε σχέση με πέρυσι και φυσικά αποτελεί νέο ρεκόρ...

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν και η προσέγγιση του Mike Blackman, MD της ISE, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: “Αν η ISE ήταν περιοδικό, ο εκθεσιακός χώρος μας θα ήταν οι διαφημίσεις μας. Και ως περιοδικό θα στοχεύαμε σε ακόμα μεγαλύτερη απορρόφηση της διαφημιστικής πίτας προσπαθώντας να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο και να κάνουμε ακόμα πιο ενδιαφέρον το συγγραφικό μας περιεχόμενο. Αυτός ακριβώς κάναμε φέτος στην ISE, καθώς επενδύσαμε και οργανώσαμε ακόμα καλύτερα τον τομέα του περιεχομένου της έκθεσης εστιάζοντας στο περιεχόμενο. Και περιεχόμενο για εμάς σημαίνει περισσότερη επιμόρφωση, συνέδρια, networking ευκαιρίες και ‘event experience’.

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση