Διαφήμιση
Δευτέρα, 22 Ιούλιος 2013 12:10

O Bill Gates με DPA μικρόφωνα

Το Big IF rally είναι ουσιαστικά η συγκέντρωση – διαμαρτυρία διαφόρων διάσημων προσωπικοτήτων, αλλά και 50.000 κόσμου που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Hyde Park του Λονδίνου, προκειμένου να περάσουν ένα ισχυρό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος στους ηγέτες της G8 που είχαν συνάντηση στη Βόρεια Ιρλανδία. Σε αυτή τη συγκέντρωση στο Hyde Park παραβρέθηκαν εκτός του Bill Gates και πολλοί άλλοι επώνυμοι από το χώρο του θεάματος και των επιχειρήσεων, όπως ο σκηνοθέτης Danny Boyle κλπ.
Την οπτικοακουστική και ηχητική κάλυψη του event είχε αναλάβει η εταιρία Ethix Management, η οποία έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή  αντίστοιχων εκδηλώσεων. Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Paul Jones της Ethix: «Πήραμε 12 DPA d: fine μικρόφωνα για την εκδήλωση και τα χρησιμοποίησε σε διάφορους ομιλητές, όπως ο Bill Gates. Εκτός από το γεγονός ότι ‘κάθονται’ τόσο καλά στο κεφάλι του χρήστη και είναι απίστευτα άνετα, τα επιλέξαμε γιατί προσφέρουν την καλύτερη αναπαραγωγή ήχου και είναι απολύτως αξιόπιστα. Επίσης θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτά που έχουν να πούν μερικοί τόσο σημαντικοί άνθρωποι όπως ο Gates, ακούγονται καθαρά και ισορροπημένα, σε ένα τόσο μεγάλο κοινό και σ’ έναν τεράστιο χώρο όπως το Hyde Park”.
Επίσης, ο ίδιος ανέφερε ότι η εταιρία του είναι τόσο ευχαριστημένη με τα headset της DPA, και γι’ αυτό προτίθεται να επενδύσει άμεσα σε d:facto όσον αφορά τα μικρόφωνα φωνής καθώς υπάρχουν αρκετοί ‘επώνυμοι’ ομιλητές και σύνεδροι, που δεν θέλουν για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους να χρησιμοποιούν headset μικρόφωνα, αλλά ζητάνε μικρόφωνα χειρός’.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μικρόφωνα της DPA (και ειδικά για τα νέα d:fine Headset, αλλά και για τα επίσης νέα μικρόφωνα φωνής d:facto) θα σας δώσουν στην εταιρία Audio & Vision…

Επαφή
Audio & Vision
Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση