Διαφήμιση
Πέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2012 01:16

Η Martin στο γκρουπ Harman!!!

Η εταιρία Schouw & Co που αποτελεί τη μητρική εταιρία της Martin Professional, ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τη Harman International Industries προκειμένου να πουλήσει τη Martin στο Harman. Οι προσδοκίες του γκρούπ Harman μετά από αυτή την εξαγορά είναι μεγάλες, καθώς ο συνδυασμός δυο κορυφαίων στο είδος τους εταιριών, θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του ήχου και πλέον του φωτισμού και των LED πάνελ σε μια σειρά από απαιτητικές Live και Installation εφαρμογές.

Η όλη διεκπεραίωση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τον προσεχή Απρίλιο και ουσιαστικά θα ενωθούν δυο από τα μεγαλύτερα R&D budgets της βιομηχανίας του θεάματος, προσφέροντας νέες και κυρίως ολοκληρωμένες λύσεις στους παλιούς και μελλοντικούς πελάτες των δυο εταιριών.

Σε σχετικές τους δηλώσεις, ο Blake Augsburger, executive vice-president και πρόεδρος του Harman Professional Division, καθώς και ο Christian Engsted, CEO της Martin Professional, ανέφεραν ότι η κοινή πορεία τους από εδώ και στο εξής μόνο καλό μπορεί να κάνει και στις δυο εταιρίες και στους πελάτες – συνεργάτες τους. Παράλληλα ανέφεραν ότι η Martin Professional θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται ως αυτόνομη εταιρία εντός του Harman Professional Division.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση