Διαφήμιση
Τρίτη, 23 Οκτώβριος 2012 14:29

Στρατηγική συνεργασία Outline και PRG

Για την Production Resource Group (PRG), μάλλον δεν χρειάζονται συστάσεις, αφού ως γνωστόν αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής παγκοσμίως.
Πρόσφατα, η PRG αποφάσισε να αναβαθμίσει και να επεκτείνει το στόλο του εξοπλισμού της στο Λας Βέγκας και επέλεξε προϊόντα της Outline. Συγκεκριμένα, η εταιρία απέκτησε ολοκληρωμένα συστήματα για μόνιμες εγκαταστάσεις και touring εφαρμογές που αποτελούνται από τα Outline GTO, GTO-SUBS, Butterfly, MANTAS, DBS18-2 Subs, καθώς και το πλέον νέο προϊόν της Outline, το LipFill-0182 που παρουσιάστηκε πρόσφατα.
Η συμφωνία των δυο εταιριών συμπίπτει με το LDI Show και τα Parnelli Awards στο Las Vegas. Επίσης, στις εγκαταστάσεις της PRG στο Las Vegas θα είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο ένα Stageline Mobile Stage, με ένα πλήρες σύστημα Outline GTO προκειμένου να έρχονται ευκολότερα σε άμεση επαφή μαζί του όσοι επαγγελματίες, παραγωγοί ή γκρούπ επιθυμούν να ακούσουν και να δουν από κοντά.

Ο Tim Brennan, αντιπρόεδρος της PRG ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι «δεν υπήρχε καλύτερο timing για την ανακοίνωση της εν λόγω συμφωνίας με την Outline», και αυτό διότι πολλοί συνεργάτες και πελάτες της PRG θα βρίσκονταν το προσεχές διάστημα στο Las Vegas για την έκθεση LDI, οπότε θα μπορούσαν να πάρουν μια γεύση από το μεγάλο σύστημα GTO, το οποίο όπως είπαμε θα διατίθεται για demo όλο αυτό το διάστημα.
Αντίστοιχες ήταν και οι δηλώσεις του Giorgio Biffi, CEO της Outline ο οποίος ανέφερε ότι η PRG αποτελεί έναν από τους εκλεκτότερους συνεργάτες της Outline η οποία συνεχίζει την ανάπτυξη και τη διείσδυσή της σε παγκόσμια κλίμακα…
Περισσότερα για Outline στη χώρα μας θα σας πούνε στη Mega Event…

Επαφή
Mega Event

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση