Διαφήμιση
Δευτέρα, 28 Δεκέμβριος 2009 00:47

Νέο ρεκόρ για την ISE 2010

Αναμφίβολα, τα παραπάνω νούμερα καθιστούν την ISE 2010 (Integrated Systems Europe) ως την πλέον επιτυχημένη έκθεση στην Ευρώπη και με… τεράστιο ρυθμό ανάπτυξης, κι όλα αυτά σε μόλις 6 χρόνια, καθώς η πρώτη ISE έλαβε χώρα στη Γενεύη το 2004 κι από την επόμενη κιόλας χρονιά μετακόμισε στο γνωστό εκθεσιακό κέντρο RAI του Αμστερνταμ αναζητώντας μεγαλύτερο χώρο.
Η επόμενη ISE που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 2-4 Φεβρουαρίου 2010 στο Αμστερνταμ έχει ήδη επιτύχει πληρότητα συμμετοχών, καθώς είναι σαφές ότι όλο και περισσότερες εταιρίες εστιάζουν στον αναπτυσσόμενο τομέα του installation. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ακόμα και οι πιο ‘βαριές’ και παραδοσιακές audio εταιρίες με ειδίκευση στους τομείς του Live και του touring λαμβάνουν για πρώτη φορά μέρος φέτος στην έκθεση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι L-Acoustics, HK Audio, Sonus, Ateïs, Out Board/TiMax, Baldwin Boxall, Seeburg, Cloud Electronics και XTA/MC2 Audio που κάνουν ντεμπούτο στην ISE 2010. Το Digital signage θα έχει επίσης τη δική του διευρυμένη δυναμική καθώς θα φιλοξενηθεί και στο Hall 12, μια και το Hall 10 που φιλοξενεί τις Digital signage εφαρμογές είναι ήδη sold out.
Επίσης διευρυμένος θα είναι και ο τομέας του home automation, ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές, δυναμική θα είναι και η παρουσία των προιόντων LED light.
Οσοι λοιπόν επιθυμείτε να επισκεφθείτε την ISE (Integrated Systems Europe) 2010 καλό είναι να κλείσετε εγκαίρως αεροπορικό εισιτήριο και ξενοδοχείο για το Αμστερνταμ.

Επαφή
ISE, www.iseurope.org
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση