Διαφήμιση
Δευτέρα, 20 Αύγουστος 2012 13:24

H MILOS Group απέκτησε τις Litec & Tomcat

Η MILOS Group ανακοίνωσε την εξαγορά των εταιριών Litec & Tomcat που αποτελούν δυο από τα μεγαλύτερα ‘ονόματα’ στο χώρο κατασκευής τρασών και συστημάτων αλουμινίων. Μετά και από αυτή την εξαγορά, το MILOS Group δικαίως θεωρείται ως η μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής τρασών αλουμινίου και stage συστημάτων παγκοσμίως, καθώς πλέον η εταιρία θα κατασκευάζει συστήματα αλουμινίου σε παγκόσμια κλίμακα, καλύπτοντας καλύτερα και ταχύτερα τις απανταχού ανάγκες της βιομηχανίας του θεάματος και της touring βιομηχανίας.

Πιο συγκεκριμένα, μετά και τις εν λόγω εξαγορές, το γκρούπ θα διαθέτει εργοστάσια και στην Ιταλία, τη Σλοβακία, το Μεξικό και τις ΗΠΑ, ενώ αν σε αυτές τις χώρες προστεθούν και τα εργοστάσια σε Τσεχία και Ασία, τότε αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς το ‘παγκόσμιο’ πλέον μέγεθος της MILOS Group.

Οσο για τα δυο τελευταία αποκτήματα της Milos, η TOMCAT έχει έδρα στο Midland του Texas και ειδικεύεται στην παραγωγή τρασών και ειδικών κατασκευών για τη βιομηχανία του θεάματος, ενώ αντίστοιχα, η LITEC ιδρύθηκε το 1991 στο Treviso της Ιταλίας και αποτελεί ένα εξίσου ‘βαρύ’ ευρωπαϊκό όνομα στον εν λόγω τομέα.

Περισσότερα για τις εν λόγω εξαγορές θα βρείτε εδώ, στο δικτυακό τόπο της MILOS Group

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση