Διαφήμιση
Τετάρτη, 25 Ιούλιος 2012 19:06

Εγκατάσταση ρεκόρ για την EAW

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις ηχείων και μια από τις μεγαλύτερες παραγγελίες που έχει δεχθεί ποτέ η EAW, η οποία εγκατέστησε συνολικά 600 ηχεία στο γήπεδο των Tennessee Titans που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα NFL των ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα, το σχεδιασμό και τις προδιαγραφές του έργου επιμελήθηκε η εταιρία Wrightson, Johnson, Haddon & Williams, Inc. (WJHW) που εδρεύει στο Ντάλας, και η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε στα μέσα Ιουλίου.
Οσον αφορά τον ηχητικό τομέα, τοποθετήθηκαν 600 ηχεία της EAW στα επιμέρους τμήματα του γηπέδου που καλύφθηκαν ηχητικά. Συγκεκριμένα, εγκαταστάθηκαν 96 TT12Si-T64-PL-WP (αποτελούν custom υλοποιήσεις), 360 ηχεία από τη σειρά MK Series και 84 μονάδες από τη σειρά QX Series στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα QX564-WP και QX544-WP.

 

Επίσης, στο ίδιο διάστημα οι μηχανικοί της EAW κατέρριψαν το μηνιαίο ρεκόρ κατασκευής αδιάβροχων ηχείων, ενώ επίσης σχεδίασαν και υλοποίησαν δυο νέα custom-engineered συστήματα, το TT12Si-T64-PL-WP για τις πίσω σειρές καθήμενων θεατών και τα TT212 Steering Woofer που σχεδιάστηκαν για να συμπληρώσουν ηχητικά τα ηχεία της σειράς QX Series.

 

Περισσότερα θα βρείτε εδώ

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση