Διαφήμιση
Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2012 01:57

O Peter Johansen απέκτησε την SGM Lighting

Η συμφωνία είναι ήδη ενεργή (από την 1η Φεβρουαρίου), η νέα εταιρία ονομάζεται SGM A/S και έχει έδρα στην πόλη Aabyhøj, κοντά στο Aarhus. Η εταιρία όπως δήλωσε, θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην σχεδίαση και υλοποίηση προϊόντων τεχνολογίας LED, ενώ θα συνεχίζει να υποστηρίζει τον υπάρχων προϊοντικό κατάλογο της SGM με προϊόντα και ανταλλακτικά.
Οσο για τον Peter Johansen, αποτελεί μια σημαίνουσα προσωπικότητα στο χώρο του entertainment lighting καθώς πρόκειται για έναν από τους ιδρυτές της Martin Professional, ενώ η σχέση του με την SGM χρονολογείται από το 2010 όταν ανέλαβε χρέη διευθυντή R&D της SGM.

Από την πλευρά του, το RCF Group που επένδυσε στην SGM το 2009, ανέφερε ότι επιθυμεί πλέον να ασχοληθεί αποκλειστικά με τον συνεχώς ανοδικό audio τομέα της εταιρίας που είναι πιο ανταγωνιστικός από ποτέ. Τέλος, οι δυο εταιρίες αποφάσισαν να συνεχίσου να συνεργάζονται, καθώς η RCF θα συνεχίζει να αντιπροσωπεύει τα προιόντα της SGM στην Ιταλία, ενώ η θυγατρική της εταιρία dBTechnologies θα αντιπροσωπεύει την SGM και τα προϊόντα της στη Γερμανική αγορά.

Η SGM A/S, θα έχει την έδρα της στη Δανία (διοίκηση, R&D, μάρκετινγκ κλπ), τα εργοστάσια θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην Ιταλία την Ταιλάνδη και την Κίνα και οι κεντρικές αποθήκες στην Ολλανδία.


Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση