Διαφήμιση
Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2012 01:43

Μαθητική Έκδοση του Capture Polar

Η επονομαζόμενη «Μαθητική Έκδοση του Capture Polar» είναι μία έκδοση του Capture με περιορισμούς, αλλά προσφέρεται δωρεάν! Ο διευθυντής πωλήσεων Lasse Βerg εξηγεί: “Η δοκιμαστική (demo) έκδοση του Capture έχει χρησιμοποιηθεί από πάνω από 30000 άτομα στη διάρκεια των τελευταίων 15 χρόνων. Έχουμε λάβει πάρα πολλές αιτήσεις για μία λειτουργική μαθητική έκδοση, και επειδή όπως πάντα ακούμε τους χρήστες μας δημιουργήσαμε τη Μαθητική Έκδοση Capture Polar”.

Η Μαθητική Έκδοση Capture Polar έρχεται με κάποιους περιορισμούς στις λειτουργίες εκτυπώσεων, στο περιεχόμενο των βιβλιοθηκών και τον αριθμό των γραμμών dmx που είναι διαθέσιμες για οπτικοποίηση και διασύνδεση. Ο διευθυντής ανάπτυξης βιβλιοθηκών Βαγγέλης Μανώλης προσθέτει: “Αυτά τα είκοσι δημοφιλή φωτιστικά έχουν επιλεγεί με μεγάλη προσοχή ανάμεσα σε 4000+ φωτιστικά που περιέχονται στη λεπτομερή μας βάση δεδομένων. Είμαστε σίγουροι πως είναι επαρκή για οποιονδήποτε σπουδαστή φωτισμού ώστε να κατασκευάσει και να ευχαριστηθεί ένα ολοκληρωμένο έργο”.
Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά από τη Βασική Έκδοση του Capture είναι διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένης της πλούσιας διασύνδεσης με όλες τις κονσόλες καθώς και της λειτουργίας σε περιβάλλον Windows αλλά και Mac OS X. Είναι δημόσια διαθέσιμο για λήψη από την ιστοσελίδα της Capture Sweden.
Ο διευθυντής ανάπτυξης Lars Wernlund συνοψίζει: “Επιτέλους, η διαθεσιμότητα ενός φιλικού στο χρήστη προγράμματος σχεδιασμού φωτισμού, για να εκπαιδεύονται οι μαθητές στο σχεδιασμό αλλά και το προγραμματισμό κονσολών , δεν είναι πια ζήτημα χρημάτων ή πρόσβασης στο Pirate Bay”.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο δικτυακό τόπο της Capture Sweden, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε και απευθείας με το ‘δικό μας’ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , διευθυντή ανάπτυξης βιβλιοθηκών της εταιρίας...

 

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση