Διαφήμιση
Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2011 18:04

Στον Terry Clarke το φετινό Gottelier Award

Είναι γνωστός ως ένας από τους σημαντικότερους σχεδιαστές audio κυκλωμάτων και συσκευών στον κόσμο, έχοντας στην πλάτη του περισσότερα από 40 χρόνια ενεργούς δράσης και σχεδίασης audio κυκλωμάτων. Σήμερα ο Terry Clarke είναι ο συνιδιοκτήτης και αρχι-σχεδιαστής των ενισχυτικών της MC2, ενώ πριν από 36 χρόνια, το 1975 ίδρυσε μια μάλλον γνωστότερη σε όλους σας εταιρία, την περίφημη Klark-Teknik, μαζί με τον αδελφό του, Phil. Ολα αυτά τα χρόνια μια σειρά από προϊόντα που ο ίδιος σχεδίασε έγιναν πραγματικά θρυλικά για την παγκόσμια βιομηχανία του audio. Προϊόντα όπως το DN70 delay line, οι γραφικοί ισοσταθμιστές DN27 και DN360, το digital reverb DN780 και πολλές άλλες συσκευές που συνεχίζουν να λειτουργούν ακόμα και σήμερα σε εφαρμογές πρώτης γραμμής σε όλο τον κόσμο.

Το 1984 η KT απέκτησε την DDA και το 1985 απέκτησε τη Midas, με τον Terry Clarke να σχεδιάζει τις δημοφιλής κονσόλες XL2 και XL3 πριν πουλήσει την εταιρία. Το 1992 ίδρυσε την XTA Electronics, ενώ το 1994 λάνσαρε τους ενισχυτές της MC2 Audio παρουσιάζοντας τις σειρές ενισχυτών MC, T και E Series. 
Αυτή είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά που απονέμεται το εν λόγω βραβείο (Gottelier Award) στα πλαίσια της έκθεσης Plasa. Οι προηγούμενοι 4 που έχουν τιμηθεί με αυτό το βραβείο είναι οι: Tony Andrews της Funktion One, John Stadius των Soundtracs / DiGiCo, Alex Cooper των Midas / Klark Teknik και Fred Foster της ETC.

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση