Διαφήμιση
Παρασκευή, 19 Αύγουστος 2011 18:06

Οι Iron Maiden με EAW

Με δυο συνεχόμενες sold out live εμφανίσεις στο O2 Arena του Λονδίνου ολοκλήρωσαν την παγκόσμια περιοδεία τους με τίτλο ‘Final Frontier’ οι δημοφιλείς βετεράνοι του μέταλ, Iron Maiden. Τον ηχητικό εξοπλισμό προμήθευσε η εταιρία ML Executives που ήταν η πρώτη Βρετανική εταιρία που επένδυσε στο line array σύστημα KF850 πριν από πολλά χρόνια. Το συγκεκριμένο σύστημα συνήθιζε να χρησιμοποιεί ο Doug Hall, FoH ηχολήπτης των Maiden, όταν πρίν από πολλά χρόνια, έπαιξε για πρώτη φορά με line array σύστημα, αφήνοντας τα συμβατικά point source PA ηχεία.
Από τότε ο Doug Hall δοκίμασε πολλά line array συστήματα αλλά στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεών του ήταν τα συστήματα της EAW.
Ωστόσο, η ML Executives έχει ήδη επενδύσει εδώ και καιρό στο νέο KF760 line array σύστημα της EAW και στα επίσης νέα SB1002 subs που εξαρχής είχαν σχεδιαστεί για να μπορούν να αναρτηθούν δίπλα ή μαζί με το line array σύστημα ως sub arrays.

Στις ανοικτές συναυλίες τους σε στάδια και μεγάλα συναυλιακά venues, οι Iron Maiden χρησιμοποίησαν ένα πραγματικό μεγάλο στόλο από καμπίνες της EAW και συγκεκριμένα, 72 KF760, 24 KF761 down-fills, 24 SB1002 subwoofers και 16 BH760 subs, ένα σύστημα ικανό να καλύψει venues χωρητικότητας 80.000 θεατών, που ήταν και το συνήθες κοινό που παρακολουθούσε τα sold-out Live των Maiden.

Στις συγκεκριμένες εμφανίσεις τους στο O2 Arena, το PA σύστημα των Maiden αποτελούνταν από 15 KF760 και 3 KF761 (ανά πλευρά) μαζί με 12 αναρτημένα SB1002. Επίσης, 12 x KF760 χρησιμοποιήθηκαν ως out-fills σε κάθε wing, ενώ 8 καμπίνες BH760 ανά πλευρά χρησιμοποιήθηκαν ως ground stacks.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση