Διαφήμιση
Πέμπτη, 18 Αύγουστος 2011 14:29

Η Ενωση Sound Designers στην PLASA 2011

Οι Sound Designers της Βρεττανίας αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους ‘union’ το οποίο θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του στα πλαίσια της επερχόμενης έκθεσης PLASA 2011 που θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Σεπτέμβρη στο Earls Court του Λονδίνου…

Η ένωση Sound Designers (ASD) δραστηριοποιείται τους τελευταίους 18 μήνες, καθώς ιδρύθηκε από μια ομάδα μηχανικών ήχου με ειδίκευση στον ηχητικό σχεδιασμό συστημάτων και χώρων. Ολο αυτό το διάστημα, οι συνεδριάσεις της ομάδας πραγματοποιήθηκαν στο National Theatre, στο Royal Court και στο Royal Exchange, με την συμμετοχή των 60 κορυφαίων sound designers, αλλά και με σχεδιατές συστημάτων από τις κορυφαίες rental εταιρίες της Αγγλίας, όπως οι εταιρίες Autograph, Blitz, Mac Sound και Orbital. Σημειωτέον, ότι στην εν λόγω ένωση συμμετέχουν και μηχανικοί σχεδιασμού συστημάτων που εργάζονται σε κατασκευάστριες εταιρίες, όπως οι d&b audiotechnik και  Duran Audio.
Πρόεδρος του νεοσύστατου σωμτείου είναι ο Gareth Fry, ο οποίος ανέφερε ότι μέσω των συνεδριάσεων που πραγματοποιήθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα, πολλοί ήταν οι Sound Designers που συναντήθηκαν και γνωρίστηκαν για πρώτη φορά μεταξύ τους, ενώ τους απασχόλησαν δεκάδες ζητήματα που αφορούν τον εργασιακό τους τομέα και χρήζουν βελτίωσης μέσω του νεοσύστατου σωματείου. Ηδη το website της ένωσης έχει λάβει περισσότερα από 4.500 ‘χτυπήματα’, ενώ περισσότεροι από 150 συνδρομητές έχουν εγγραφεί στο newsletter το τελευταίο 6μηνο.

Η ένωση Sound Designers θα λανσαριστεί επίσημα στην PLASA στις 11 Σεπτεμβρίου και όσοι βρεθείτε εκεί, μπορείτε να τους βρείτε στο Stand 1-J38 του Earls Court 1. Σημειωτεόν ότι ένωση περιλαμβάνει εκτός από Sound Designers και άλλες κατηγορίες που αφορούν εκπαίδευση, businesses και άλλους οργανισμούς.
Περισσότερα θα βρείτε ΕΔΩ…

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση