Διαφήμιση
Σάββατο, 23 Ιούλιος 2011 20:22

Οι ψηφιακές Midas στο T in the Park

Πιο συγκεκριμένα, η rental εταιρία EFX Audio προμήθευσε το Radio 1/NME stage με δυο Midas XL8 στο FOH και από μια PRO6 και PRO9 στα monitors, την ίδια στιγμή που αρκετές από τις 150 μπάντες που έπαιξαν στο φεστιβάλ έφεραν μαζί τους τις δικ΄ςε τους ψηφιακές Midas. Μεταξύ αυτών και οι Pulp (που θα δούμε στην Αθήνα στα τέλη Αυγούστου) και Foo Fighters που εμφανίστηκαν στο main stage του φεστιβάλ.
Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε το Steph Fleming της  EFX, «η μεγάλη διαφορά σε σχέση με την περυσινή χρονιά είναι ότι δεν υπήρξε ούτε ένας ηχολήπτης που να ήρθε να παίξει με την μπάντα του και να μην είχε ξαναδουλέψει ψηφιακή Midas προηγουμένως».
Η EFX υποστήριζε 192 κανάλια από 431 mic splitters προκειμένου να είναι σίγουροι ότι θα έχουν υπερκαλύψει τον αριθμό τον ζητούμενων εισόδου και εξόδων. Γι αυτό άλλωστε χρησιμοποίησαν και μια 12άδα 451 I/O boxes εξασφαλίζοντας κάθε ευελιξία όσον αφορά τη διασυνδεσιμότητα μεταξύ όλων των γραμμών εισόδου και των FoH και μόνιτορ μίξερ.

Το ίδιο Σαββατοκύριακο με το T in the Park διεξήχθη και το Knebworth’s Sonisphere festival όπου όλοι οι headliner χρησιμοποίησαν Midas κονσόλες στο FoH. Συγκεκριμένα, στο Knebworth η Britannia Row Productions είχε προμηθεύσει δυο PRO6 μια PRO9, μια αναλογική XL3 και μια επίσης αναλογική Heritage 3000, ενώ και οι Metallica έπαιξαν με τη δική τους XL8 στο FOH. 

Περισσότερα για Midas στην Omikron Pro Audio…

Επαφή
Omikron Pro Audio
www.omikronproaudio.gr

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση