Διαφήμιση
Δευτέρα, 13 Ιούνιος 2011 22:18

Ξεκινά η InfoComm 2011

Η InfoComm, για να κατανοήσετε το ακριβές αντικείμενό της είναι η αντίστοιχη ISE της Αμερικής. Για την ακρίβεια, η ευρωπαϊκή ISE αποτελεί κλώνο της InfoComm και μάλιστα ιδιαίτερα επιτυχημένο καθώς διοργανώνεται από την ίδια εταιρία διοργάνωσης και έχουν σχεδόν ίδιο αντικείμενο. Κοινώς, η έκθεση αφορά τον ευρύτερο τομέα του audiovisual communications, το Installation, των ψηφιακών λύσεων, της εικόνας, του ήχου, των αυτοματισμών, της ψηφιακής σηματοδότησης κλπ.
Τα τελευταία χρόνια έχει ενδυναμωθεί σημαντικά και ο τομέας επαγγελματικού ήχου της έκθεσης, καθώς πολλές από τις μεγάλες εταιρίες του χώρου έχουν επιλέξει την InfoComm προκειμένου να παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα νέα προϊόντα τους.
Οπως είπαμε η InfoComm 2011 (Ορλάντο, Florida) έχει ήδη ξεκινήσει όσον αφορά τον συνεδριακό τομέα και τον τομέα των παρουσιάσεων και workshops, ενώ την προσεχή Τετάρτη 15/6 ξεκινάει και η λειτουργία του εκθεσιακού χώρου (έως και την Παρασκευή 17 Ιουνίου), με τους διοργανωτές να κάνουν λόγο για ρεκόρ εκθετών και διαπιστεύσεων όσο αφορά τους trade buyers και τους επισκέπτες της έκθεσης γενικώς.
Υπομονή μέχρι μεθαύριο, άλλωστε το aLive βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την InfoComm 2011 προκειμένου να σας παρουσιάσει τα σημαντικότερα νέα προϊόντα και τις εφαρμογές που θα παρουσιαστούν εκεί...

Επαφή
InfoComm 2011
www.infocommshow.org

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση