Διαφήμιση
Δευτέρα, 13 Ιούνιος 2011 20:30

O Yoshiyuki Tsugawa νέος CEO της Nexo

H Nexo ανακοίνωσε το νέο της CEO. Πρόκειται για τον Yoshiyuki Tsugawa (γνωστότερος ως Yoshi) που ανέλαβε στη θέση του προηγούμενο CEO και προέδρου της εταιρίας, κ. Keisuke Kobayashi, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε. Ο Tsugawa δεν είναι νέο πρόσωπο στη Nexo, αντιθέτως αποτέλεσε τον άνθρωπο κλειδί της ομάδας εργασίας που εξέτασε και τελικά συμφώνησε την απόκτηση της NEXO από τη Yamaha Corporation πριν από 4 περίπου χρόνια (το 2007), ενώ ποτέ δεν έπαψε να ασχολείται με το project Nexo που αποτέλεσε και εξακολουθεί να αποτελεί σημαντική στρατηγική επένδυση για τη Yamaha.
O Yoshi Tsugawa βρίσκεται στη Yamaha Corporation επί 19 συναπτά έτη (από τα 23 του), έχοντας περάσει τα περισσότερα χρόνια του εργαζόμενος για τη Yamaha στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Αμβούργο, ενώ η σημαντικότερη θέση που κατείχε έως τώρα, ήταν αυτή του  Γενικού Διευθυντή στρατηγικού σχεδιασμού για την κατηγορία Pro-Audio της Yamaha στην Ιαπωνία.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι Kobayashi και Tsugawa θα συνεργαστούν στις εγκαταστάσεις της Nexo στο Plailly (βόρεια του Παρισιού) και θα επικεντρωθούν στους τομείς του R&D, της κατασκευής, των πωλήσεων και της υποστήριξης πελατών. Η περίοδος συνεργασίας μεταξύ των δυο στελεχών θα ολοκληρωθεί τον προσεχή Οκτώβριο όταν και ο κος Kobayashi επιστρέψει στην Ιαπωνία. Περισσότερα για τη Nexo και τα προϊόντα της θα σας πουν στην IMA.

Επαφή
IMA Audio Lighting
www.ima.gr
http://nexo-sa.com/en/

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση