Διαφήμιση
Κυριακή, 01 Μάιος 2011 12:18

Το 130o συνέδριο του AES

Το AES ανακοίνωσε όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με το 130ό Ευρωπαϊκό συνέδριό του, που θα διεξαχθεί στο Novotel London West Convention Centre του Λονδίνου μεταξύ 13 και 16 Μαίου, με τη σχετική έκθεση να λαμβάνει χώρα μεταξύ 14 και 16 Μαίου. Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα περιλαμβάνει τα γνωστά Papers Sessions, Workshops, Tutorials, Tech Tours καθώς και εκπαιδευτικά Events. Το πρόγραμμα θα ανοίξει με την ομιλία του Trevor Cox, που θα έχει ως τίτλο «Sounding Places, Past and Present: How Spaces Affect the Sounds We Make and Hear». Επίσης, για πρώτη φορά, προκειμένου να είναι ευκολότερη η πρόσβαση στα προιόντα που παρουσιάζονται, οι διοργανωτές θα τοποθετήσουν τους εκθέτες δίπλα ακριβώς στα Technical Program sessions. Μεταξύ των εκθετών (που θα είναι λιγότεροι αυτή τη χρονιά) συμμετέχουν οι Neutrik, Fraunhofer, Schoeps, Nagra Kudelski, Microtech Gefell, Focusrite και  RTW, καθώς και κάποιες νεοεισερχόμενες στο ΑΕS εταιρίες, όπως η KMR Audio.

Φέτος θα παρουσιαστούν περί τα 140 papers και 13 διαλέξεις, ενώ μερικά από τα θέματα είναι τα εξής: Speech and Hearing, Loudspeakers, Multichannel and Spatial Sound Production & Broadcast, Live and Interactive Sound, Audio Equipment, Audio Content Management, Room Acoustics, Binaural Sound, Audio Signal Processing & Analysis, Source Enhancement και Subjective Evaluation. Οσον αφορά τα Workshops και Tutorials της ΑΕS του Λονδίνου, θα είναι τα εξής: Panning For Multichannel Loudspeaker Systems, Music And The Semantic Web και Emerging Trends In Game Audio.  

Θα υπάρξουν επίσης εκπαιδευτικά tours και επισκέψεις που θα περιλαμβάνουν τους εξής προορισμούς: BBC Broadcasting House, British Grove Studios, The British Library Sound Archive και The Royal Opera House. 
Περισσότερα θα βρείτε στο site του AES: www.aes.org
Εδώ θα βρείτε ένα πιο πλήρες καλαντάρι όλων των events: http://www.aes.org/events/130/calendar/calendar.cfm.

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση