Διαφήμιση
Τετάρτη, 09 Φεβρουάριος 2011 11:28

Η Shure απέκτησε την Informationsteknik

Η Shure απέκτησε μαζί με την Informationsteknik και τις τρεις θυγατρικές της, οποίες δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς. Συγκεκριμένα, η πρώτη εταιρία που ανήκει στην Informationsteknik είναι η Danish Interpretation Systems (DIS) που ειδικεύεται στην υλοποίηση συνεδριακών συστημάτων για απαιτητικές εφαρμογές. Εδρεύει στη Δανία (όπως μαρτυρά και το όνομά της) και συγκαταλέγεται στις πλέον κραταιές εταιρίες του χώρου.
Η δεύτερη εταιρία του ομίλου Informationsteknik (και πλέον της Shure) είναι η Project Division η οποία ειδικεύεται σε εγκαταστάσεις ολοκληρωμένων AV συστημάτων, ενώ η τρίτη εταιρία είναι η Rental and Staging Division, που ειδικεύεται σε οπτικοακουστικές εφαρμογές για Live και Corporate εκδηλώσεις.
«Η απόκτηση της Informationsteknik θα είναι ευεργετική και για τις δυο εταιρίες» δήλωσε ο πρόεδρος και CEO της Shure, Sandy LaMantia, αναφέροντας ότι τόσο η Shure όσο και η Informationsteknik είναι αμφότερες κορυφαίες εταιρίες η καθεμιά στο χώρο της. Γι΄αυτό και η συνένωσή τους θα ισχυροποιήσεις ακόμα περισσότερο και τις δυο. Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του Finn Halken, γενικού διευθυντή της Informationsteknik.
Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Shure (www.shure.com), αλλά κυρίως σε αυτήν της Danish Interpretation Systems – DIS (www.dis-dk.com).
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Shure στη χώρα μας θα βρείτε στον αντιπρόσωπο.

Επαφή
Shure - Ν. Ευθυμιάδης
210-6547730
www.shure.com

Rate this item
(6 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση