Διαφήμιση
Τετάρτη, 08 Σεπτέμβριος 2010 00:33

Συγχώνευση Prolyte και Litestructures

Ισχύς εν τη ενώσει δε λένε; Αυτό φαίνεται ότι ήταν το σκεπτικό της Prolyte που εδρεύει στην Ολλανδία και της Βρετανικής Litestructures, οι οποίες ανακοίνωσαν τη συγχώνευση των εταιριών και των προϊόντων τους, κάτω από το εταιρικό όνομα Prolyte Products Group.  
Οι δυο εταιρίες είναι δυο από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στο χώρο της ‘τράσας’ που αναπτύσσεται συνεχώς καθώς οι σύγχρονες κατασκευές είναι και περισσότερες και απαιτητικότερες. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των δυο εταιριών, η εν λόγω συνένωση αναμένεται να δημιουργήσει μια πραγματικά μεγάλη δύναμη στο χώρο της τράσας και να αλλάξει σε βάθος χρόνου αρκετές από τις σημερινές ισορροπίες. Η νέα εταιρία θα ονομάζεται Prolyte Products Group και ως έδρα της θα έχει τόσο την Ολλανδία όσο και την Αγγλία με τις αρμοδιότητες να είναι μοιρασμένες ανάμεσα στα δυο γραφεία και στα στελέχη τους.   
Νέος CEO του γκρούπ θα είναι ο Fokko Smeding, ενώ ο ιδρυτής της Litestructures, Adrian Brooks, θα αναλάβει καθήκοντα υπεύθυνου ανάπτυξης και στρατηγικών χειρισμών της νέας εταιρίας.
Την εν λόγω συνένωση, η Prolyte Products Group τη γιορτάζει στο booth της στην επερχόμενη έκθεση Plasa, όπου είσαστε όλοι καλεσμένοι...
Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση