Διαφήμιση
Κυριακή, 13 Ιούνιος 2010 18:55

Νέο σύστημα της HK Audio για το Civic Center

Γνωστό για τα πλούσια καλλιτεχνικά του δρώμενα, το Civic Center (ή αλλιώς Stadthalle για τους Γερμανούς) βρίσκεται στην πόλη Singen στη νοτιοδυτική Γερμανία κοντά στα σύνορα με την Ελβετία. Στο Civic Center που αποτελεί κάτι σαν το κυρίως concert hall της πόλης, πραγματοποιούνται κάθε χρόνο εκατοντάδες δρώμενα, από θέατρο και παραστάσεις έως ακουστικά σετ και ροκ κονσέρτα. Καθώς λοιπόν οι παραγωγές στο Stadthalle γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικές όσον αφορά τον τεχνικό εξοπλισμό και ειδικά το audio, οι υπεύθυνοι του χώρου αποφάσισαν να επενδύσουν σ’ ένα νέο σύστημα που θα πληροί όλες τις ανάγκες των διαφορετικών event και εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην αίθουσα. Λαμβάνοντας υπόψιν τους λοιπόν μια σειρά από προυποθέσεις, το νέο ηχητικό σύστημα που επέλεξαν για να εγκαταστήσουν μόνιμα στο χώρο είναι το Cohedra της HK Audio. Συγκεκριμένα, ως main PA σύστημα τοποθέτησαν συνολικά 32 line array mid/high καμπίνες εκατέρωθεν του stage, ενώ ως κεντρικό subwoofer cluster τοποθέτησαν 6 CDR 210 C που έχουν αναρτηθεί ακριβώς πάνω από το κέντρο της σκηνής. Ωστόσο, όταν η μουσική παραγωγή απαιτεί περισσότερο χαμηλό, έχουν στη διάθεσή τους ακόμα 16 υπογούφερ CDR 210 για χρήση ως ground-stacking στο μπροστινό τμήμα της σκηνής.
Εξι καμπίνες ConTour Series CT 108 8"/1" χρησιμοποιούνται ως nearfill για να καλύψουν τους θεατές των μπροστινών σειρών, ενώ ακόμα 4 CT 108 χρησιμοποιούνται ως delay για το πίσω τμήμα του χώρου. Αλλες 10 καμπίνες CT 108 χρησιμοποιούνται προαιρετικά (ως mobile σύστημα) για την κάλυψη μικρών event που λαμβάνουν χώρα στο φουαγέ της σάλας. Οσο για το σύστημα, αυτό ελέγχεται μέσω 5 HK AUDIO FIRNET controllers και οδηγείται από ενισχυτές FP 10000Q της Lab.gruppen.
Ο Thomas Obeth, τεχνικός διευθυντής του χώρου, επισήμανε ότι επέλεξαν το εν λόγω σύστημα αφού πρώτα το συνέκριναν με μερικά από τα κορυφαία line array συστήματα που υπάρχουν. Στο τέλος αποφάσισαν ομόφωνα να επιλέξουν το σύστημα της HK AUDIO, διότι αποτέλεσε την καλύτερη ηχητικά λύση για το συγκεκριμένο venue. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της HK Audio θα σας δώσουν στη Space Lights.

Επαφή
Space Lights
www.spacelights.gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση