Διαφήμιση
Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2010 12:47

Tίτλοι τέλους για Digidesign

Ως γνωστόν η AVID είναι η μητρική εταιρία η οποία πρίν από κάμποσα χρόνια είχε αγοράσει μια εταιρία την Digidesign η οποία κατασκεύαζε software και είχε σαρώσει την αγορά με τα περίφημα Pro Tools για audio editing εφαρμογές. Μερικά χρόνια αργότερα, η Digidesign μπήκε με φόρα και διάθεση να φέρει τα πάνω κάτω και να κυριαρχήσει στην αγορά των μίξερ ήχου για Live εφαρμογές, παρουσιάζοντας τη σειρά ψηφιακών μίξερ VENUE system. Το κρίσιμο σημείο στη VENUE ήταν η ενσωμάτωση των plug-ins και του λογισμικού των Pro Tools, που έφερε πραγματική επανάσταση στο Live mixing κι έκανε τις κονσόλες της σειράς εξαιρετικά δημοφιλής σ’ όλη την αγορά.
Όμως πλέον η Digidesign δεν υπάρχει πια. Όχι, οι κονσόλες VENUE δεν θα πάψουν να υφίστανται, απλά θα περάσουν υπό τη σκέπη και υπό του brand name της μητρικής AVID. Ξεχάστε λοιπόν την ονομασία Digidesign VENUE system, κι ετοιμαστείτε για τη νέα ονομασία: Avid VENUE system.
Οι λόγοι για τους οποίους συνέβη αυτό δεν εξηγήθηκαν από την AVID, αλλά είναι προφανές ότι όλο αυτό έχει προκύψει από τις οικονομίες κλίμακος και τις περικοπές που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στην AVID.

Επαφή
Ακουστική, www.akoustiki.gr

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση