Διαφήμιση
Πέμπτη, 26 Μάιος 2016 01:43

Η Metro Audio Systems στη Music World Expo 2016

Από την εταιρία Metro Audio Systems λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης Music World Expo 2016 μεταξύ 13-15 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο όπου συμμετείχε και η εταιρία…

Δελτίο τύπου Metro Audio Systems
«Η Metro Audio Systems συμμετείχε στην MWE 2016, την μεγάλη γιορτή του ήχου & της μουσικής που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στον φιλόξενο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου κατά το 3ήμερο 13-15 Μαΐου. Η προσέλευση του κόσμου ήταν αναμενόμενα υψηλή, ενώ οι πάντες σταμάτησαν στο περίπτερο της, συνομίλησαν με τους ανθρώπους της, ενημερώθηκαν για όλα τα... φλέγοντα νέα προϊόντα και έφυγαν γεμάτοι από hands-on εμπειρίες. Ακολουθούν ορισμένα απ' τα σημαντικότερα εκθέματα του περιπτέρου της Metro Audio Systems: 

Allen & Heath DLive
Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Metro Audio Systems είχαν την ευκαιρία να πιάσουν στα χέρια τους την ολοκαίνουργια, κορυφαία κονσόλα DLive της Allen & Heath. Στήθηκε η επιφάνεια S5000 με το mix rack DM-48. Σε αυτήν την βερσιόν η κονσόλα προσφέρει 48 εισόδους και 24 εξόδους, ενώ χάρη στο Dante interface "μιλούσε" μέσω ενός και μόνο καλωδίου UTP με ένα laptop που "έτρεχε" μία πολυκάναλη ηχογράφηση. Η κονσόλα σπανίως έμεινε μόνη της καθ' όλη  την διάρκεια της έκθεσης.

QSC Touchmix 16
To απόλυτο gadget για μουσικούς και ηχολήπτες μικρομεσαίων εκδηλώσεων δεν θα μπορούσε να λείψει από το περίπτερο της Metro Audio Systems. O λόγος για την κόμπακτ ψηφιακή κονσόλα Touchmix 16 της QSC η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα των επισκεπτών χάρη στον πλήρη, ευέλικτο και εργονομικό χαρακτήρα της.

ES και PS series
To ντεμπούτο τους έκαναν οι ολοκαίνουργιες σειρές ηχείων της Metro Audio Systems, η "ES" και η "PS". Ειδικά η "ES" εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση των εκπροσώπων της και στις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές τους.

Denon MCX-8000
Όποιος δηλώνει DJ, σέβεται τον εαυτό του και πέρασε από την έκθεση, απαραιτήτως έκανε μία στάση στο περίπτερο της Metro Audio Systems για να αγγίξει το ολοκαίνουργιο MCX-8000 της Denon. Βεβαίως η συμβολή του γνωστού DJ Sparky T ήταν καθοριστική, καθώς βρέθηκε στο... τιμόνι του εντυπωσιακού αυτού controller αρκετές φορές. Έτσι, είχαμε την ευκαιρία να το δούμε να δουλεύει στα όριά του και μάλιστα... αδιαμαρτύρητα!

Φυσικά, πέρα από την παρουσία των αναμφισβήτητων αστέρων της έκθεσης που αναφέρθηκαν πιο πάνω, θα πρέπει να σημειωθεί πως η Metro Audio Systems διέθεσε για τον διαγωνισμό της έκθεσης ένα ζευγάρι ακουστικά Denon DNHP-600, ενώ "έτρεξε" και έναν δικό της διαγωνισμό για τον οποίο κληρώθηκε ένα ακόμα ζευγάρι ακουστικών, το RHP-15 της Reloop. Και του χρόνου...

Επαφή
Metro Audio Systems

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση