Διαφήμιση
Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2023 10:50

Η Elation Professional στην ΠΑΝΟΥ ΑΕΒΕ

Από την εταιρία ΠΑΝΟΥ ΑΕΒΕ ενημερωθήκαμε για την αποκλειστική συνεργασία της εταιρίας με την Elation Professional, για όλο το φάσμα των φωτιστικών προϊόντων της Elation. Επίσης από την Elation Professional εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου αναφορικά με τη συνεργασία αυτή…

Δελτίο Τύπου - Elation Professional
«Η Elation Professional, κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος επαγγελματικών προϊόντων και λύσεων φωτισμού, είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει τη σημαντική επέκταση της παρουσίας της στην Ελλάδα μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας διανομής με την PANOU SA, έναν από τους πλέον αξιόλογους παρόχους τεχνολογίας - ψυχαγωγίας της χώρας.
Η συνεργασία, η οποία τέθηκε σε ισχύ την 1η Οκτωβρίου 2023, σηματοδοτεί τη δέσμευση της Elation Professional να παρέχει κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες φωτισμού στην ελληνική αγορά.

Η ΠΑΝΟΥ Α.Ε., που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1964, υπήρξε πρωτοπόρος στον κλάδο της οπτικοακουστικής τεχνολογίας. Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, η εταιρεία γνώρισε εκθετική ανάπτυξη και έχει καθιερωθεί ως κορυφαίος ‘παίκτης’ στην αγορά του επαγγελματικού φωτισμού. Σημειωτέον ότι, η ΠΑΝΟΥ Α.Ε. έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα όσον αφορά τον τομέα του system integration.

Η συνεργασία της ΠΑΝΟΥ ΑΕ και της Elation Professional ξεκίνησε το 2019 με την επιτυχημένη διανομή των προϊόντων της ‘οικογένειας’ Obsidian Control Systems από την ΠΑΝΟΥ. Βασιζόμενη σε αυτή την επιτυχία, η νέα συμφωνία εδραιώνει την Elation Professional ως αποκλειστικό brand φωτισμού στο χαρτοφυλάκιο της PANOU, που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από τις καινοτόμες σειρές φωτιστικών Fuze, KL και Artiste έως την κορυφαία στον κλάδο σειρά Proteus IP65 και άλλες ακόμα προϊοντικές σειρές.

Ο Βασίλης Βλάχος, Διευθυντής Πωλήσεων στην PANOU, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία, λέγοντας: «Η συνεργασία με την Elation ήταν μια φυσική εξέλιξη μετά την επιτυχημένη συνεργασία μας με τις λύσεις ελέγχου φωτισμού Obsidian και τα προϊόντα διανομής δεδομένων NETRON. Για να αδράξουμε αυτή τη συναρπαστική ευκαιρία, επεκτείνουμε την ομάδα φωτισμού και σχεδιασμού μας και στεγάζουμε ένα εκτεταμένο απόθεμα επίδειξης, καθώς και το απαραίτητο προϊοντικό στοκ προκειμένου να ανταποκριθούμε επιτυχώς στις αυξανόμενες απαιτήσεις του rental κλάδου στην Ελληνική αγορά»

Οι πελάτες της Elation στην Ελλάδα πρόκειται να επωφεληθούν σημαντικά από την ομάδα της PANOU, που υποστηρίζεται από επαγγελματικές υπηρεσίες υποστήριξης πριν και μετά την πώληση. Η PANOU μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα προσωπικό εκπαιδευμένων κατασκευαστών και πιστοποιημένων επαγγελματιών, που συμπληρώνονται από έμπειρη τεχνική ομάδα, που εξασφαλίζει τεχνογνωσία και βοήθεια σε κάθε βήμα.

Ο Jonas Stenvinkel, Διευθυντής Διεθνών Πωλήσεων στην Elation Professional, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνεργασία, δηλώνοντας: "Η PANOU είναι γνωστή στην αγορά και είναι ένα όνομα συνώνυμο με υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας και καινοτόμες λύσεις. Ανυπομονούμε να επεκτείνουμε τη διανομή των επαγγελματικών προϊόντων φωτισμού που διαθέτουμε σε όλη την Ελλάδα και είμαστε ενθουσιασμένοι για την επένδυση της εταιρείας στον κλάδο του φωτισμού. Η Ελλάδα είναι μια χώρα με μεγάλο κύκλο εργασιών στον τομέα του entertainment και της φιλοξενίας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την PANOU για να καθιερώσουμε την Elation ως ένα δημοφιλές brand."

Ο Μιχαήλ Κοντογιάννης, με μακρόχρονη θητεία στο τμήμα φωτισμού της ΠΑΝΟΥ από το 2004, ανέφερε τα εξής: «είμαστε σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία θα είναι επωφελής τόσο για την PANOU όσο και για τους επαγγελματίες φωτισμού στην ελληνική αγορά. Η Elation προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση και η PANOU είναι γνωστή τόσο για τη προσεκτική επιλογή των συνεργατών της, όσο και για εξαιρετικό after sales support της».

Η συμφωνία αντιπροσώπευσης με την ΠΑΝΟΥ ΑΕ αντικαθιστά οποιαδήποτε άλλη συμφωνία διανομής Elation στην Ελλάδα. Η Elation συνεργάστηκε με πλήρη διαφάνεια με τον πρώην διανομέα της και τους ευχαριστεί για την αφοσίωσή τους και την προώθηση της Elation στην περιοχή».

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα της Elation Professional θα σας δώσουνς την εταιρία ΠΑΝΟΥ ΑΕΒΕ…

Επαφή
ΠΑΝΟΥ ΑΕΒΕ

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση