Διαφήμιση
Δευτέρα, 03 Ιούλιος 2023 11:05

ΑΝΤΕΝΝΑ: Νέο τμήμα εμπορικής δραστηριότητας

Αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία, την τεχνογνωσία και με βασικό γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς, ο Όμιλος ΑΝΤENNA εξελίσσεται διαρκώς, προσφέροντας 360° υπηρεσίες που αφορούν την ανάληψη, δημιουργία, υλοποίηση και επικοινωνία εκδηλώσεων (μουσικών, ψυχαγωγικών, συνεδρίων, κ.α.) καθώς και την εμπορική διαχείριση προσώπων.
Επικεφαλής του νέου τμήματος είναι ο Αντώνης Μεταξάς, ως Commercial & Events Director, ο οποίος διατηρεί και τον τρέχοντα ρόλο του στην Εμπορική Διεύθυνση του Ομίλου. Τη δημιουργία πρωτογενούς περιεχομένου και την ανάπτυξη δημιουργικών προτάσεων για τους πελάτες αναλαμβάνει η εταιρεία FOLLOW ME NOW (FMN).

Η νέα αυτή εμπορική δραστηριότητα εγκαινιάστηκε με επιτυχία στο 1ο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ», που διοργανώθηκε από το νέο τμήμα 360o υπηρεσιών events management του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και τον ΡΥΘΜΟ 94.9, την Τρίτη 25 Απριλίου, στα Village Cinemas του The Mall Athens, με οικοδέσποινα την Γιώτα Τσιμπρικίδου και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να υποδέχεται τη Νατάσα Θεοδωρίδου.
Η σειρά των exclusive live events συνεχίστηκε τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, με τον Στέλιο Ρόκκο και guest την Ευρυδίκη στην αίθουσα “Vmax Sphera“των Village Cinemas του The Mall Athens.

To Colourday Festival 2023 – Powered by ANT1, ήταν το επόμενο μεγάλο event που διοργανώθηκε στο ΟΑΚΑ, από τη Skull Productions με την υποστήριξη του νέου τμήματος 360o υπηρεσιών events management του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, σηματοδοτώντας την έναρξη του καλοκαιριού με τον καλύτερο τρόπο!

Η νέα εμπορική δραστηριότητα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ συνεχίστηκε με τη διοργάνωση του 2ήμερου συνεδρίου «Athens Energy Summit» σε συνεργασία με την εταιρεία επικοινωνίας Τσομώκος, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 20 και 21 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο, με τη συμμετοχή 60 ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πάνω από 400 συνέδρους.
Το παρών έδωσε ο πρώην Υπουργός Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ο πρέσβης του Ισραήλ, κ. Noam Katz, ο Διοικητής του Ταμείου Ανάκαμψης, κ. Νίκος Μαντζούφας και υψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων ενεργειακών και τραπεζικών ομίλων. Τις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις συντόνισαν οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές του ΑΝΤ1.

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση