Διαφήμιση
Πέμπτη, 13 Απρίλιος 2023 14:34

Η FENIX στην IMMEX

Από την εταιρία FENIX λάβαμε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο τύπου…

FENIX – Δελτίο Τύπου
“Η IMMEX θα είναι ο νέος μας αντιπρόσωπος για την Ελληνική αγορά,. Η εταιρεία που προέρχεται από το rebranding της MEGAEVENT, διαθέτει ομάδα με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο του AV και ανυπομονεί να επεκτείνει τα πεδία δράσης της.

Η IMMEX, η οποία αντιπροσωπεύει ήδη εταιρίες όπως οι DAS Audio, AYRTON και η Avid (μεταξύ άλλων), θα είναι υπεύθυνη για τη διανομή όλων των κατηγοριών και των σειρών προϊόντων της FENIX.
Προιόντα όπως lifting towers, PA towers, platforms, ground support towers, trusses and roofing θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα μέσω της IMMEX.

«Εμπιστευόμαστε την IMMEX για την ως την ανανέωση που χρειάζεται ο κλάδος στην Ελλάδα. Είναι τιμή για εμάς να συνεργαζόμαστε με εταιρείες τέτοιου μεγέθους και επαγγελματισμού και πιστεύουμε ότι θα γίνει βασικός συνεργάτης του παγκόσμιου εμπορικού δικτύου της FENIX Stage", δήλωσε ο Alex Bryan, Υπεύθυνος Εξαγωγών της FENIX.
Τα προϊόντα FENIX ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την ασφάλεια και την αντοχή τους, επομένως ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την ανάπτυξη και τη διείσδυσή τους στην Ελληνική αγορά με την IMMEX, τον νέο μας αντιπρόσωπο στην Ελλάδα. Μετά την ενσωμάτωση της IMMEX, η FENIX Stage συνεχίζει να αυξάνει τον αριθμό των επίσημων διανομέων της σε όλο τον κόσμο και σύντομα θα επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην ανάπτυξη στην αγορά της Λατινικής Αμερικής.

«Ελπίζουμε να έχουμε σύντομα καλά νέα για τη στρατηγική μας για τις εξαγωγές και πιο συγκεκριμένα το τμήμα των αντιπροσώπων και διανομέων μας, καθώς φαίνεται ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο χάρη στη σπουδαία δουλειά των τελευταίων ετών όσον αφορά στην αύξηση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών. Το να μπορούμε να βασιζόμαστε σε τόσο εξαιρετικούς διανομείς, μας διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και ότι θα είμαστε σε θέση να επικεντρωθούμε ταυτόχρονα στα προϊόντα μας» ανέφερε ο Alex Bryan.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της FENIX θα σας δώσουν στην IMMEX…

Επαφή
IMMEX


Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση