Διαφήμιση
Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2023 09:53

H TAF truss στη Sivko-Electronics

H TAF truss (Truss Aluminium Factory) ιδρύθηκε το 1998 και έχει την έδρα της στο Olomouc της Τσεχίας. Η εταιρία κατασκευάζει τράσες και προϊόντα για κάθε είδους εφαρμογή και διαθέτει παγκόσμιο δίκτυο διανομέων και αντιπροσώπων.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία κατασκευάζει κάθε είδος τράσας (FT Truss, Pre-Rig Truss, PT Truss, ET Truss, LT Truss, Bolted Truss, Fork Truss), Towers, Roofs, Tower Lifters, LED Frames, Stages, Μπαριέρες, αξεσουάρ ανάρτησης, ράμπες, exhibit designs και αντίστοιχα έπιπλα για εκθέσεις και στάντ, rigging motors, clamps, flight cases και παρελκόμενα...

Η εταιρία χρησιμοποιεί τους ακόλουθους τύπους κράματος αλουμινίου για την παραγωγή των προιόντων της: EN‑AW 6082 T6, EN‑AW 6060 T66 για τα τμήματα των δοκών και EN‑AW 2007 T4 για τα CNC parts.
Όλο τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή τρασών είναι πιστοποιημένα και κάθε παράδοση ελέγχεται διεξοδικά.

Είναι ενδεικτικό ότι η TAF χρησιμοποιεί πάνω από 60 τόνους αλουμινίου κάθε μήνα. Η εταιρία χρησιμοποιεί ημιαυτόματα κοπτικά μηχανήματα για την κοπή των κύριων σωλήνων των τμημάτων ζευκτών και πλήρως αυτόματες μηχανές κοπής (των) κύριων σωλήνων και των σωλήνων για τη στήριξη.
Επίσης, όπως είπαμε κατασκευάζουν και εξαρτήματα CNC, όπως συνδέσμους, συνδετήρες συγκόλλησης, μισούς συνδέσμους και πολλά άλλα αξεσουάρ δοκών αλουμινίου.

Τέλος, το σύστημα τριπλού ελέγχου διασφαλίζει ότι αν υπάρξει κάποια αστοχία, θα ανιχνευθεί πρίν το προϊόν φύγει από το εργοστάσιο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της TAF truss θα σας δώσουν στη Sivko-Electronics…

Επαφή
Sivko-Electronics

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση