Διαφήμιση
Δευτέρα, 03 Απρίλιος 2023 14:06

Νέο site για τη UTG

Η UTG (UNITED TECHNICAL GROUPS IKE) παρουασίασε το νέο της web site, που περιλαμβάνει όλα τις απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστεί κάποιος για την εταιρία, τον εξοπλισμό και τα project που έχει υλοποιήσει.

Από τις λίστες του εξοπλισμού και όσον αφορά τα διαθέσιμα ηχητικά συστήματα της εταιρίας, προκύπτει και η είδηση για το νέο σύστημα Κ1 της L-Acoustics που πρόκειται να αποκτήσει η UTG,  και όπως αναφέρει στο site αναμένεται...
Στο πεδίο του Gallery μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τα project της εταιρίας, ενώ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο το γεγονός ότι ομαδοποιούνται σε κατηγορίες (Concerts, Events, TV Shows – Installations).
Αντίστοιχα στον τομέα των «Νέων» η εταιρία αναφέρει όλες τις πρόσφατες επενδύσεις της σε εξοπλισμό (όπως η πρόσφατη επένδυσή της σε Arolla Profile MP της Clay Paky και η εξίσου πρόσφατη σε ArenaCob 4FC και Tabled C της PROLIGHTS κλπ).

Δυο επισημάνσεις είναι οι εξής: το site της εταιρίας είναι μόνο στα Αγγλικά (προφανώς αποτελεί στρατηγική επιλογή της εταιρίας) και επίσης το λογότυπο της HERCA (Ελληνική Ενωση Εταιριών Ενοικίασης Εξοπλισμόυ Εκδηλώσεων) στην οποία η UTG είναι ιδρυτικό μέλος, βρίσκεται σε εμφανές σημείο στο άνω τμήμα του site.

Κι επειδή στις παρουσιάσεις / αναβαθμίσεις των sites τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, όσοι επιθυμείτε μπείτε και περιηγηθείτε στο νέο website της UTG

Επαφή
UTG

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση